5 dolog, amit semmiképp ne mondj el a barátaidnak a párkapcsolatodról – Eláruljuk, miért!

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amit semmiképp ne mondj el a barátaidnak a párkapcsolatodról – Eláruljuk, miért!

Kép forrása: unsplash

Az ismerkedés időszakában valószínűleg te is mindent elmeséltél a legjobb barátnőidnek az aktuális pasiról, aztán ahogy komolyodtak a dolgok, úgy egyre kevésbé osztottál már meg velük mindent. Ugyanakkor mindannyiunkkal előfordul, hogy egy rosszabb időszakban nem bírjuk magunkban tartani az érzéseinket, és a barátainknak öntjük ki a lelkünket. Noha ez egy bizonyos szintig rendben van, azért az alábbiakat jobb, ha nem osztod meg senki mással, csakis a pasiddal!

Nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy szuper anyóssal és apóssal áldja meg a sors, időnként pedig mindenkinek lehetnek nézeteltérései a párja szüleivel.

Ez teljesen normális, de nem túl jó ötlet, ha a barátaiddal is megosztod, épp min vesztetek össze, azt meg aztán pláne nem kéne kifecsegned, hogy valójában ki nem állhatod őket.

Ha ugyanis ez az infó véletlenül eljut a pasidhoz, az a kapcsolatotokra nézve is erős romboló hatással lehet.

Inkább a pároddal beszéld meg ezt a problémát, hiszen ő az, aki érdemben tud is változtatni a helyzeten közted és a szülei között!

Nagy hiba, ha hirtelen felindulásból egy veszekedés után a barátaidnak elmeséled a legapróbb részleteket is a vitával kapcsolatban.

Ilyenkor ugyanis még te sem tudsz tisztán gondolkodni, és olyan dolgokat mondhatsz mérgesen, amiket egyébként nem is biztos, hogy komolyan gondolnál.

Az egy dolog, hogy ez nem visz közelebb téged és a párodat a megoldáshoz, de ne lepődj meg, ha a részleteket hallva a barátaid is ellene fordulnak.

Hiszen ők a sztorinak csak az egyik oldalát ismerik meg, a feldúltságod pedig rájuk ragadhat, és ez a későbbi viszonyukra is rányomhatja a bélyegét.