5 belső infó, amit soha ne mondj el a barátaidnak a párkapcsolatodról

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 belső infó, amit soha ne mondj el a barátaidnak a párkapcsolatodról

Kép forrása: unsplash

Az ismerkedés időszakában valószínűleg te is mindent elmeséltél a legjobb barátnőidnek az aktuális pasiról, aztán ahogy komolyodtak a dolgok, úgy egyre kevésbé osztottál már meg velük mindent. Ugyanakkor mindannyiunkkal előfordul, hogy egy rosszabb időszakban nem bírjuk magunkban tartani az érzéseinket, és a barátainknak öntjük ki a lelkünket. Noha ez egy bizonyos szintig rendben van, azért az alábbiakat jobb, ha nem osztod meg senki mással, csakis a pasiddal!

A szexualitás a kapcsolatok egyik legintimebb pontja, ami kizárólag arra a két emberre tartozik, akik ott vannak a hálószobában: rád és a pasidra.

Sosem jó ötlet, ha a barátnőidnek elmeséled a részleteket, hiszen ezáltal másokat is belevonsz abba, ami egy nagyon személyes, intim része az életeteknek.

Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a pasidnak is rosszul esne, ha kiderülne, hogy mások is tudnak a szokásaitokról vagy az ő titkos fantáziáiról.

Gondolj bele, fordított helyzetben valószínűleg te sem repesnél a boldogságtól, ha kiderülne, hogy a haverjai mindent tudnak a szexuális preferenciáidról.

Mindenkinek vannak zavaró tulajdonságai, és senkit sem lehet teljesen megváltoztatni egy kapcsolatban, ezt el kell fogadnod.

Persze ettől még lehet, hogy nem tudsz maximálisan megbarátkozni az idegesítő szokásaival, így időnként érthető, hogy felhúzod magad rajtuk.

Azonban az semmiképp sem jó megoldás, ha a barátnőidnek elmeséled ezeket, hiszen ezáltal nem csak a pasidat hozod kínos helyzetbe, de csak még inkább kijössz a sodrodból, ha beszélsz róluk.

Egy idő után pedig olyannyira átléphetsz ezzel egy határt, hogy a barátaid támadni kezdik a pasidat.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!