Ami legalább annyira fájdalmas, mint egy szakítás: amikor egy barátságnak vége szakad

Kerekes Vivien
Írta: ,

Csodálatos dolog, ha valaki megismeri élete szerelmét fiatalon, örökké együtt maradnak, és sosem kell megtapasztalniuk a szakítás fájdalmát. De, valljuk be, többnyire nem ez a helyzet. Az ember élete során többször is átéli azt, milyen egy párkapcsolatot lezárni, ezt elfogadjuk, és továbblépünk. Ha viszont egy erős barátság szakad meg, az sokszor még ennél is jobban megviseli a lelket.

Ez az, amire sosem készül fel az ember Kép forrása: favim.com

Egy szerelmi kapcsolat magában hordozza a szakítás gondolatát is, de egy barátság vége teljesen más helyzet. Ez teljesen váratlanul ér, kiszámíthatatlan, és szinte olyan érzés, mintha egy testvért veszítenél el.

Valakit, akinek minden titkod elárultad, milliónyi közös élményetek van, és aztán egy csapásra hirtelen kitörlődik az életedből. Nem lehet rá felkészülni.

Egy szakítás után megvannak a saját módszereid a továbblépésre: felveszed a csinos ruhádat, és a legjobb barátnőddel elmentek kibulizni a szomorúságot.

De mi a gyógyír arra, ha épp ő az a személy, aki kilép az életedből?

Arra nincsenek jól bevált taktikák, hiszen pont azt az embert veszíted el, akire egy ilyen helyzetben a legnagyobb szükséged lenne.

A kapcsolatok változnak, és ez így van rendjén Kép forrása: favim.com

Ahogy idősebbek vagyunk, a kapcsolataink változnak. Ez természetes folyamat, ha akarnánk, sem tudnánk ellene mit tenni.

A barátok is jönnek-mennek; egyik pillanatban még Adrival bulizol, a következőben pedig Eszterrel jársz edzeni.

Ezért még nincs harag, hiszen te is rájössz, hogy néha a munka és a lakhely miatt nem lehet mindenkivel folyamatosan kontaktban lenni.

Egyes barátokkal hetekig nem beszélsz, mert időtök sincs egymásra, de a viszonyotok nem romlik meg; ha találkoztok, minden pont olyan lesz, mint régen.

Ami nehezebb, az a legjobb barátnő elvesztése, hiszen szinte reflexből írnál neki arról, milyen vicces dolog történt a buszon, de amikor kezedbe fogod a telefont, jössz rá, hogy már nem lehet.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019