Bikinibody gyerek után? Húsvér anyák vallanak érzéseikről a strandszezonnal kapcsolatban

Boros Mariann
Írta: ,

Vannak azok a szerencsések, akik megütötték a genetikai lottó főnyereményét, és a szülés(ek) után pont ugyanúgy néznek ki, mint előtte. Persze, tenni is lehet és kell azért, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, mindenesetre az anyák többségében bizony vannak gátlások a saját testükkel, és annak megmutatásával kapcsolatban. Édesanyák őszinte vallomásai következnek.

Ha a gyerek a közelemben van, annyira nem zavar, hogy hogy nézek ki, és nem azért, mert felveszem és eltakar, csak úgy általánosságban úgy érzem, ő az alibim a plusz kilókra.

Amúgy sok gyerekmentes nő szeretne így kinézni, ahogy én – na, nem azért mert én annyira csinos vagyok, hanem mert az emberek többségén van jócskán fognivaló.

Persze, senki sem tökéletes, igyekszem nem fitnesz modell mellé feküdni a strandon.

Világ életemben gátlásos voltam, soha nem szerettem bikinire, fürdőruhára levetkőzni, a kislányom születése előtt sem. Amióta anya vagyok, egyszer volt rajtam bikini, egy wellness hotelben.

Nem éreztem jól magam továbbra sem, de igyekeztem nem ezzel törődni, hanem a gyerekkel foglalkozni.

A hasam halványan csíkos még, és persze nincs tökéletes bikinibody-m, de valahogy ezek a dolgok már nem lesznek annyira fontosak, amikor a gyerek az első, és miatta nem azon agyaltam, hogy jajj, kicsit még fogyhattam volna.

Sőt, annyira nem agyalok rajta, hogy a nyáron strandra készülünk, és biztos, hogy nem fogom a part széléről maxiruhában nézni, ahogy a kislányom játszik az apukájával, vagy az én önértékelési problémáim miatt ne engedjem pancsolni a gyereket?

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019