7 segítő tipp kismamáknak, amik megkönnyítik a mindennapokat

Sándor Alexandra
Írta: ,
7 segítő tipp kismamáknak, amik megkönnyítik a mindennapokat

Az anyaság elképesztően sokféle és erős érzelmi hatással jár. Korábban talán azt hitted, hogy egy kisbaba csakis örömforrás lehet, így az állandó fáradtság és időhiány miatt furdalhat a lelkiismeret. Tanácsainkkal segítünk, hogy ne így legyen!

Ne játszd a szuperhőst!

Ha mindent tökéletesen akarsz csinálni, valószínűleg néhány dolgot alaposan elszúrsz – ettől pedig még idegesebb leszel, aminek egyenes következménye a további kudarc.

Tudod, mi történik, ha véletlenül kiöntesz valamit a konyhában, a csemetéd nyilvánosan elsírja magát, vagy még nem férsz bele a várandósság előtti kedvenc nadrágodba? Semmi. Ne gyakorolj fölösleges nyomást magadra, koncentrálj a tényleges feladatokra!

Fogadd el a segítséget!

A régi időkben természetes volt, hogy egy kisbaba gondozásában a család összes női tagja részt vett: nagyik, dédik, nagynénik és testvérek.

Tehát nem kell szuperhős szerepre törnöd, a segítséget is nyugodtan elfogadhatod a mindennapokban.

Sőt, egyenesen kötelező, ha jót akarsz magatoknak! 

Jogos a többes szám, hiszen nemcsak te magad jársz jól, amennyiben a párod, a szüleitek vagy szakképzett segítő kéznél van, hanem mindannyian, akik a kipihentebb éneddel találkozhatnak – beleértve a kisbabádat.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!