Életmód / Egészség

Így gyógyulhatsz meg az alkoholos csodaszerrel

Swedish bitter

A feltaláló és találmánya

Egy svéd orvos találmánya ez a varázsszer, amely nem más, mint egy tinktúra, vagyis növényi részek alkoholos kivonata. A 18. század óta alkalmazzák a természetgyógyászatban. Rengeteg összetevője van, és kincset ér, annyira jót tesz az egészségnek.

Minden bajra jó, és nincsenek mellékhatásai. A svéd orvos, dr. Claus Samst, aki ezt az oldatot megalkotta, 104 évig élt, de akkor sem betegségben, hanem lovas balesetben halt meg.

Tartalma

A benne levő több mint 40 gyógynövény hatóanyagai, valamint azok keverési aránya ideális kombinációt alkotnak. Ha az alkotórészeit külön-külön vennénk be, kevésbé felelnének meg eredeti rendeltetésüknek. Legfőbb alkotórésze az angyalgyökér. A rossz emésztés minden tünetét elmulasztja. Serkenti a gyomor, az epe és a hasnyálmirigy nedveinek termelődését és kiválasztását, ezért javítja az étvágyat.

Az összes alkotórészét nehéz lenne felsorolni, néhányat azért megemlítünk. Van benne például keserű narancshéj, bazsalikomfű, kínai csillagánizs, benedekfű, fahéj, tárnicsgyökér, borsmentalevél, szurokfű, vidrafűlevél, közönséges párlófű virágos hajtása, orvosi angyalgyökér, bábakalácsgyökér, kamillavirágzat, édesgyökér, szegfűszeg.

Vértisztító

A svédkeserű egy elixír, sok betegséget lehetne gyógyítani vele. Betegség esetén a gyógyszerszedés mellett érdemes alkalmazni. Hatással van az egész szervezet működésére ‒ mindenekelőtt javítja a sejtek, a szövetek, a szervek, a testnedvek anyagcseréjének folyamatát ‒, végül pedig segíti a fölösleges melléktermékek és salakanyagok kiürülését.
Ehhez az kell, hogy fokozott munkára késztesse a nagy kiválasztó szerveket, azaz a veséket, a májat és a beleket. Ezáltal a gyógyszerek mellékhatásait is csökkenti, és fokozza hatékonyságukat.

Olvastad már?  Kismama-divat a múltból: így öltöztek a várandósok régen

Sebre

Külsőleg mindenütt alkalmazhatod, ahol jól körülhatárolt gyulladás van. Szinte bármilyen bőrproblémát megszüntethetsz vele, egy nap alatt eltűnnek a hólyagok. Gyerekeknél a bárányhimlő okozta apró hólyagok hamarabb bevarasodnak, és megszűnik a viszkető, égő érzés.

Fertőtleníti a bőrfelületet, megszünteti a gennyedzést, és gyorsítja a hegedést. Csillapítja a fájdalmat azáltal, hogy a sajgó testfelületen élénkíti a vérellátást. Az odaáramló oxigéndús vér gyorsítja a gyógyulást és tompítja a rossz érzést.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2