Egészség / Életmód

Ez az alkoholos csodaszer minden betegséget megelőz?

Ez az alkoholos csodaszer minden betegséget megelőz?

A feltaláló és találmánya

Egy svéd orvos találmánya ez a varázsszer, amely nem más, mint egy tinktúra, vagyis növényi részek alkoholos kivonata. A 18. század óta alkalmazzák a természetgyógyászatban. Rengeteg összetevője van, és kincset ér, annyira jót tesz az egészségnek.

Minden bajra jó, és nincsenek mellékhatásai. A svéd orvos, dr. Claus Samst, aki ezt az oldatot megalkotta, 104 évig élt, de akkor sem betegségben, hanem lovas balesetben halt meg.

Tartalma

A benne levő több mint 40 gyógynövény hatóanyagai, valamint azok keverési aránya ideális kombinációt alkotnak. Ha az alkotórészeit külön-külön vennénk be, kevésbé felelnének meg eredeti rendeltetésüknek. Legfőbb alkotórésze az angyalgyökér. A rossz emésztés minden tünetét elmulasztja. Serkenti a gyomor, az epe és a hasnyálmirigy nedveinek termelődését és kiválasztását, ezért javítja az étvágyat.

Az összes alkotórészét nehéz lenne felsorolni, néhányat azért megemlítünk. Van benne például keserű narancshéj, bazsalikomfű, kínai csillagánizs, benedekfű, fahéj, tárnicsgyökér, borsmentalevél, szurokfű, vidrafűlevél, közönséges párlófű virágos hajtása, orvosi angyalgyökér, bábakalácsgyökér, kamillavirágzat, édesgyökér, szegfűszeg.

Vértisztító

A svédkeserű egy elixír, sok betegséget lehetne gyógyítani vele. Betegség esetén a gyógyszerszedés mellett érdemes alkalmazni. Hatással van az egész szervezet működésére ‒ mindenekelőtt javítja a sejtek, a szövetek, a szervek, a testnedvek anyagcseréjének folyamatát ‒, végül pedig segíti a fölösleges melléktermékek és salakanyagok kiürülését.
Ehhez az kell, hogy fokozott munkára késztesse a nagy kiválasztó szerveket, azaz a veséket, a májat és a beleket. Ezáltal a gyógyszerek mellékhatásait is csökkenti, és fokozza hatékonyságukat.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

 • Avatar
  janika
  2021.04.01., 21:34

  Al Cohol ölbu títnyo morbadönt
  mindenkitugya ere it al coholt reglámoznak ráatásul svéddet ahonan a liperáris kréta durgperg származik és elenünk beszér? mivanit?

  Válasz

Írj egy hozzászólást