5 stresszoldó kristály, amivel könnyedén elérheted a zent

5 stresszoldó kristály, amivel könnyedén elérheted a zent

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 stresszoldó kristály, amivel könnyedén elérheted a zent

Az élet stresszes, a kristályok viszont enyhíthetik a káros hatásokat. Ezek a szépséges, misztikus kövek ugyanis mondhatni varázserővel rendelkeznek, melyet a történelem során – ahogy ma is – előszeretettel használtak gyógyításra. Mentális egészségünk megőrzése és javítása céljából érdemes kipróbálni ezeket a természetes drágaköveket és értékes ásványokat, melyeknek már a puszta látványa is jó érzéssel tölt el minket.

A kristályok segítenek megtalálni belső békénket, mintha a természet emlékeztet minket arra, hogy engedjük el a stresszt és találjuk meg a harmóniát. Minden nap szakítanunk kellene magunkra egy kis időt, amikor magunkba nézünk és meditálunk, figyelve a belső hangokra.

A köveket és kristályokat ajánlatos alaposan megmosni, hogy rezgéseik tisztábban jöhessenek át. Már akkor is sokat segítenek, ha elhelyezzük őket környezetünkben, de hatékonyabbak, ha úgynevezett kristály-rituálé közben használjuk őket, segítve a meditációt.

Ha egy csendes nyugodt helyen leülünk és elmélyedve, a légzésünkre koncentrálva a kezükbe fogjuk őket, oldják a szorongást és enyhítik bennünk a feszültséget. Az alábbi öt kristály segít megtalálni a lelki békét életünk káoszában.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!