Stílus / Test

Biztos jelek, hogy sokkal vonzóbb vagy, mint gondolod

Biztos jelek, hogy sokkal vonzóbb vagy, mint gondolod

Ritkán dicsérnek

Biztos te is voltál már olyan helyzetben, hogy valamilyen alkalom előtt sokáig készülődtél, gondosan megválogattad az öltözéked, elegendő időt szántál a sminkedre és hajadra, és összességében elégedett voltál az eredménnyel, magabiztosan indultál el az eseményre. Titkon pedig arra számítottál, hogy külsőddel kapcsolatban sorra kapod majd a pozitív megerősítést, ám végül egy árva bókot sem kaptál.

Ebben a szituációban pedig valószínűleg azt gondoltad, hogy talán nem reálisan látod magad, és mások cseppet sem találnak olyan vonzónak, mint hitted. De hasonló gondolataid a mindennapok során is lehetnek, ha azt tapasztalod, hogy míg más nőket nyakra-főre dicsérnek az ismerőseik, te valahogy kimaradsz a bók-cunamiból.

Nos, biztosíthatunk, hogy valószínűleg épp az ellenkezője igaz, mint amit te gondolsz: az ismerőseid azért nem bókolnak neked folyton folyvást, mert úgy gondolják, neked semmi szükséged a pozitív visszajelzésekre, hiszen épp elég magabiztos vagy nélkülük is, és biztos unod már az előnyös külsődre vonatkozó megjegyzéseket.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást