Biztos jelek, hogy sokkal vonzóbb vagy, mint gondolod

Biztos jelek, hogy sokkal vonzóbb vagy, mint gondolod

Címlap / Stílus / Test / Biztos jelek, hogy sokkal vonzóbb vagy, mint gondolod

Ritkán dicsérnek

Biztos te is voltál már olyan helyzetben, hogy valamilyen alkalom előtt sokáig készülődtél, gondosan megválogattad az öltözéked, elegendő időt szántál a sminkedre és hajadra, és összességében elégedett voltál az eredménnyel, magabiztosan indultál el az eseményre. Titkon pedig arra számítottál, hogy külsőddel kapcsolatban sorra kapod majd a pozitív megerősítést, ám végül egy árva bókot sem kaptál.

Ebben a szituációban pedig valószínűleg azt gondoltad, hogy talán nem reálisan látod magad, és mások cseppet sem találnak olyan vonzónak, mint hitted. De hasonló gondolataid a mindennapok során is lehetnek, ha azt tapasztalod, hogy míg más nőket nyakra-főre dicsérnek az ismerőseik, te valahogy kimaradsz a bók-cunamiból.

Nos, biztosíthatunk, hogy valószínűleg épp az ellenkezője igaz, mint amit te gondolsz: az ismerőseid azért nem bókolnak neked folyton folyvást, mert úgy gondolják, neked semmi szükséged a pozitív visszajelzésekre, hiszen épp elég magabiztos vagy nélkülük is, és biztos unod már az előnyös külsődre vonatkozó megjegyzéseket.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást