A Skorpió jegyűek 5 negatív tulajdonsága. Magadra ismersz?

A Skorpió jegyűek 5 negatív tulajdonsága. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Skorpió jegyűek 5 negatív tulajdonsága. Magadra ismersz?

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Skorpió vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Végletes

A végletek embere vagy, jelszavad: „mindent vagy semmit”. Az arany középút nincs rajta a térképeden. Szereted az extrém dolgokat. Hajlamos vagy a szélsősségességre, a radikális eszmék és cselekedetek sem állnak távol tőled. A mértékletesség fogalmát nem ismered.

Ha nem tudod teljes gőzzel csinálni azt, amit elterveztél, akkor inkább bele sem fogsz a célod megvalósításába.

Cinikus

Bizalmatlanságodnak köszönhetően – és azért, mert nem igazán hiszel a „jóban” – a legapróbb, legjelentéktelenebbnek tűnő dolgok sem kerülik el a figyelmedet.

Minden, számodra nem tetsző mozzanatra csípőből reagálsz. Ilyenkor eltűnik a szerethető személyiséged, és az ember nagyon könnyen egy maró gúnytól csöpögő Skorpióval találja szemben magát.

Nem számít, hogy egy családtagod, barátod, vagy kollégád áll veled szemben, te lelkiismeret-furdalás nélkül beélesíted a tarsolyodban lévő iróniabombát.

Féltékeny

Birtoklási vágyad miatt gyakran kerülsz a féltékenység csapdájába. Ha egy helyzet nem egyértelmű, nyomozni kezdesz, és addig nem nyugszol, amíg nem találsz bizonyítékot a párod hűtlenségére.

Erre minden esélyed meg is van, mivel partnerednek (és bárki másnak is) könnyedén a veséjéig látsz.

Ha bebizonyosodik, hogy féltékenységed jogos volt, ember legyen a talpán, aki képes az elvesztett bizalmadat visszaszerezni.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»