A Skorpió jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

A Skorpió jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / A Skorpió jegyében születtél? Amilyen vagy az aszcendensed szerint

Az asztrológiai elemzés nagyon bonyolult dolog, és messze túlmutat azon, hogy mi a horoszkópod, avagy a zodiákusod. A személyiséged sok-sok apró dologból tevődik össze: nagyon sokat számít, mi az aszcendensed, a holdjegyed, de a párkapcsolataidat nagyban meghatározza, a születésed pillanatában melyik jegyben állt a Vénusz bolygó.

Ezért van az, hogy ha egy valóban mindenre kiterjedő, átható önismereti jellemzésre vágysz, feltétlenül egy asztrológussal kell beszélgetned. Addig is, amíg erre sort kerítesz, ismerd meg, milyen alapvető tulajdonságokat köszönhetsz az aszcendensednek, ha a Skorpió jegyében születtél!

Skorpió horoszkóp Kos aszcendens

Nagyon szenvedélyes és alighanem félelmet keltő ember vagy, hiszen még csak hírből sem ismered a lehetetlent.

A kitartásod messze földön híres, és a rámenősségedről, szélsőségességedről ugyanez elmondható. Amit meg akarsz szerezni, azt meg is szerzed, és bizony a szerelmed elől sincsen menekvés.

Szenvedélyes és ellenállhatatlan vagy a férfiak szemében, de nem tudnak mit kezdeni a határozottságoddal és általában elmenekülnek előled.

Bátran kezdeményezel, akár hétköznapi kérdésekről, akár párkapcsolatról van szó és úgy tartod, egyedül te felelsz az életedért – ennek megfelelően mindent meg is teszel, hogy maximálisan irányításod alá vonhasd.

 

Skorpió horoszkóp Bika aszcendens

Erős egyéniséged van és bátran mondhatjuk, hogy mozgós, pörgős az életed. Mindenről sziklaszilárd elképzelésed van és nálad mindenkinek csak egy esély jut. Akit a szívedbe fogadsz, azért a végsőkig elmennél, de képtelen vagy megbocsátani.

Határozottságod és akaraterőd már messziről látszik, könnyen lehet, hogy a férfiak sokszor félnek a közeledbe kerülni.

Pedig a vonzerőd kiemelkedő, és tökéletesen tudod, miként bánj az ellenkező nemmel – éppen ez az, amitől ellenállhatatlannak, mégis elérhetetlennek tartanak.

Nem félsz bevállalni olyan dolgokat, amik ránézésre meghaladják a képességeidet, így végül mindig kiderül, többet tudsz elérni, mint hinnéd.

 

Skorpió horoszkóp Ikrek aszcendens

Míg egyes zodiákusok szinte mindenkivel megtalálják a közös hangsúlyt, addig a Skorpiókkal nem ez a helyzet, ők szinte ösztönösen kerülnek bizonyos jegyeket. Nos, az Ikrek éppen ebbe a csoportba tartoznának, ezért benned is jellemző módon küzd a két véglet.

Sokszor azt érezheted, szinte magad ellen harcolsz: a Skorpió éned mindig az egyenes utat választaná, gond nélkül belekeveredne a konfliktusokba és mindenki felett átvenné az irányítást, míg az Ikrek oldalad inkább játszmázna, kivárna, és sokkal hajlamosabb arra, hogy ellavírozzon a felszínen.

Nehezen találod az összhangot, mert legbelül vágysz a megértésre, az igazán tartalmas érzelmek megélésre, de sokszor mégis úgy véled, egyszerűbb, ha nem ásol túl mélyre.

 

Skorpió horoszkóp Rák aszcendens

Mozgalmas lehet az életed a párkapcsolataidat és úgy általában a kapcsolataidat tekintve, hiszen igazi, nagybetűs Nő vagy. A Rák aszcendensedtől megkapod mindazt, amitől tökéletes feleség és anya lehetsz.

Jó adag kedvesség, figyelmesség, törődés jár ezzel a horoszkóppal, azonban ezt csodásan kiegészíti a mindig határozott és titokzatos Skorpió horoszkóp.

Utóbbinak köszönhetően még sokkal-sokkal ellenállhatatlanabb vagy a férfiak szemében, hiszen nincs még egy olyan szenvedélyes és rejtelmes jegy, mint a Skorpió.

A határozottságod egyszerre vonzó és félelmet keltő lehet, de nem akkor, ha ilyen érzelmes aszcendens árnyalja a Skorpió énedet.

 

Skorpió horoszkóp Oroszlán aszcendens

Nagyon erős jegyek kapcsolódnak benned, és ezt minden bizonnyal érzed: gyakorlatilag nem találkozol olyan kihívással, ami meghaladhatná a képességeidet.

Ráadásként az Oroszlán aszcendensed a Skorpió horoszkópodban csupa hiányos tulajdonságot pótol, és fordítva: a végeredmény egy optimista, de reálisan gondolkodó, egy nyitott, de határokat tisztelő, egy lazítani képes, de mégis komoly erőbedobásra hajlandó személyiség.

Mindezt megkoronázod egy jó adag szenvedélyességgel és vonzerővel, úgyhogy nem is csoda, ha gyakran csak lubickolnod kell az élet örömeiben.

 

Skorpió horoszkóp Szűz aszcendens

Rendszerint fegyelmezett személyiség vagy, alapvetően rendre, precizitásra törekszel, és ezeket ugyancsak megköveteled a környezetedben élő emberektől.

Nagyon összetett az egyéniséged, egyszerre vagy megfoghatatlan és körülhatárolhatatlan, miközben az akaratod kiemelten erős.

A kitűzött célokat rendre eléred, és bár kifejezetten érzelmes ember vagy, ezt általában remekül palástolod.

Egyszerre vonzod az embereket és egyfajta különös távolságtartásra készteted őket – könnyen észreveheted, hogy tartanak tőled, nehezen engednek fel mások a társaságodban.

 

Skorpió horoszkóp Mérleg aszcendens

A férfiak mindenekelőtt vonzónak találnak, hiszen a Mérleg nők nagyon csábítóak, ízlésesek – és ehhez adódik hozzá a Skorpiók ellenállhatatlan szenvedélyessége. Nem esik nehezedre tehát az ismerkedés, bár a továbblépéssel már időnként hadilábon állsz.

Egyfajta belső feszültség nehezíti meg a mindennapjaidat, hiszen nagyon ellentétes tulajdonságokat köszönhetsz a Mérleg aszcendensednek és a Skorpió horoszkópodnak.

Sokszor nyugtalanná, feszültté válsz, látszólag teljesen érthetetlen okokból, és nehezen tudod kordában tartani az érzelmeidet.

A kimondatlan sérelmek éppúgy feszélyeznek, mint amikor kiadod magadból őket, mert úgy érzed, ezzel gyenge pontjaidat feded fel.

 

Skorpió horoszkóp Skorpió aszcendens

Ha törik, ha szakad, te mindig a dolgok mélyére ásol: előtted nincsenek titkok, és ezt jól tudja mindenki a környezetedben. Alapvetően a szélsőségek embere vagy, az arany középút számodra ritkán ismerős.

Amikor valamit el akarsz érni, akkor teljes erőbedobással dolgozol, viszont ami nem érdekel, azt hanyag eleganciával hagyod magad mögött.

Nehezen kontrollálod az érzelmeidet, legyenek azok jók, vagy éppen rosszak, viszont ellenállhatatlanul vonzod a férfiakat.

Mindenki meg akar ismerni, de mindenki kicsit tart tőled, ezért aztán férfi legyen a talpán, aki közel tud férkőzni hozzád.

 

Skorpió horoszkóp Nyilas aszcendens

Nagy szerencséd lehet a szerelemben, legalábbis a dolgok szinte mindig úgy alakulnak, ahogy azokat tervezted.

Ezt egyszerre köszönheted a Nyilas aszcendensed vonzerejének, könnyedségének, valamint a Skorpió zodiákusod ellenállhatatlan szenvedélyességének.

Impulzív alkat vagy, aki ugyanakkor nehezen cövekel le bárki, vagy bármi mellett: a szabadság iránti vágyadat nem igazán engeded korlátozni – ez még egy lapáttal rátesz a vonzerődre.

Szeretsz utazni, jönni-menni, nagyon nehezedre esik a tétlenség, mindig úgy kell érezned, hogy aktív életet élsz.

 

Skorpió horoszkóp Bak aszcendens

Nem mindig könnyű az életed, ám amikor végül célt érsz, óriási magaslatokba emelkedhetsz.

A Skorpió horoszkóp szenvedélyességet, érzékiséget és bátorságot biztosít a kicsit földhözragadt, szemellenzős, bár kitartó aszcendensednek.

Segít abban is, hogy egy kicsit több érzelmet csempéssz a mindennapjaidba, miközben a felelősségtudatodból és a kötelezettségvállalásaidból egy cseppet se veszíts.

Olyan ember vagy, akire bármilyen körülmények mellett számíthatnak az emberek, és emiatt mindig fel is néznek rád.

 

Skorpió horoszkóp Vízöntő aszcendens

Egy valódi forradalmár lakik benned, hiszen nem ismersz félelmet, az ellentmondásról pedig tudomást sem veszel. Gond nélkül szembemész a határokkal és a szabályokkal, már-már gyermeki vidámsággal léped át őket.

Szabad akaratodat elsősorban a Vízöntő oldaladnak köszönheted, de az igazi bátorságot a Skorpió zodiákusod adja neked.

Az érzelmi életed nagyon gazdag, ellenállhatatlan vagy és problémamentesen tudsz meghódítani bárkit.

Ugyanakkor nagyon távol áll tőled minden, ami megszokott, vagy hétköznapi, te nem csak a párkapcsolataidat, hanem úgy általában az életedet is saját szabályaid szerint éled.

 

Skorpió horoszkóp Halak aszcendens

Végtelenül empatikus ember vagy, akinek nagyon jelentős megérzései vannak – nem is csoda, ha szinte kizárólagosan érzelmi síkon mozogsz, és már-már ábrándosnak mondható a személyiséged. Bár, ezt azért némileg ellensúlyozza a Skorpió zodiákusod határozottsága.

Segítőkész ember vagy, aki hajlamos a mártírszerepre, az önfeláldozásra, ugyanakkor nehezen boldog a nagybetűs Életben.

A hangulatodat alapjaiban határozza meg, milyen a párkapcsolatod, hiszen ide menekülsz a hétköznapok során rendszeresen felbukkanó nehézségek elől.

Gyakran túl durvának és idegennek érzed a világot, a gondolataidat, érzelmeidet pedig jellemző módon valamilyen művészeti ágban engeded felszínre bukkanni.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást