Életmód / Ezotéria

Így szeretnek a Skorpió férfiak – A Skorpiók szerelmének fény- és árnyoldalai

Nélkülözhetetlennek éreztetik magukat

Nehézséget jelenthet egy Skorpió oldalán, hogy hajlamos függőségi helyzetet teremteni maga körül, tehát záros időn belül eléri, hogy nélkülözhetetlennek érezd őt az életedben. Ez részben jó, hiszen úgy tekinthetsz rá, mint egy nagybetűs, erős férfira, aki biztos kapcsolatot, jövőt tud számodra biztosítani. Viszont ezzel egyszerre elérhet egy olyan függőségi helyzetet, amiben kifejezetten figyelned kell rá, hogy önmagad maradj, és ne adj fel mindent a saját kis életedben, hiszen sosem garantálja semmi, hogy a szerelem egy életre szól.

Minderre rátesz egy lapáttal, hogy a Skorpiók született irányítók, munkájukban éppúgy, mint a magánéletükben. Nem szabad és nem is érdemes versenyezned egy Skorpióval, főleg nem egy férfival – de legalábbis el kell hitetned vele, hogy ő a döntéshozó.

Neked arra kell ügyelned, hogy erős személyiségét és energiáit ne fecsérelje helytelen dolgokra, tehát próbálgatnod kell szolidan, kedvesen a helyes irányba terelgetni. Ezt egyébként még díjazza is, de csak akkor, ha nem teszed kirakatba, mennyi mindent elértél nála.

Olvastad már?  Csillagjegyek, akik állandóan rossz emberbe zúgnak bele. Eláruljuk miért!

Nagyon féltékenyek tudnak lenni

Hátrányos lehet a Skorpióval való kapcsolatban, hogy ez a határozottnak tűnő jegy a legféltékenyebbek közé tartozik. Ez nem feltétlenül az önbizalomhiányából ered – mivel ilyen intenzíven éli meg az érzelmeket, óhatatlanul is fél attól, hogy sérülni fog, ez pedig a párkapcsolat esetében a féltékenységben nyilvánul meg. Sajnos néha könyörtelen tud lenni ezen a téren, és mivel életcélja, hogy az igazságra fényt derítsen, vele tényleg nem érdemes packázni, mindent megérez, megtud, ami a háttérben zajlik. A Skorpiók a legjobb nyomozók közé tartoznak, azonnal megszimatolják még a flörtölést is, nemhogy a félrelépést.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2