Életmód / Ezotéria

Így szeretnek a Skorpió férfiak – A Skorpiók szerelmének fény- és árnyoldalai

Így szeretnek a Skorpió férfiak – A Skorpiók szerelmének fény- és árnyoldalai

Bár a Skorpiók élete nem mentes a kalandoktól, a szerelmet valóban megélik, és képesek a poklok poklát is megjárni, amikor elragadják őket az érzéseik és csalódást kénytelenek átélni. Nagyon mélyek az érzelmeik, ennek köszönhető, hogy sokszor szélsőségesen viselkednek. Ez a szélsőség nem minden esetben rossz dolog, gyakran éppen az ellenkezője igaz rájuk: teljesen odaadóak, törődőek, gondoskodóak lesznek. Számukra nagyon fontos a szeretkezés, és akkor élvezik igazán az együttléteket, ha az érzelmeik is a helyükön vannak. Ekkor valóban lehengerlően viselkednek és az ágyban is a maximumot nyújtják, felejthetetlen szeretőkké válnak.

Mindent imádnak, ami elérhetetlen és kellően misztikus

A Skorpiók nem szeretik maguk körül az állóvizet, mindig keresik a változatosságot, ennek köszönhetően rendszeresen a nehezebb utat választják az életben. Ez nem csak a karrierjükre igaz – amiben ugyancsak kedvelik a kihívásokat –, hanem a szerelmi életükre is.

Ami könnyen és egyszerűen megszerezhető, az egy Skorpiónak egész biztosan nem kell. Annál jobban vonzza az, ami elérhetetlen, kicsit misztikus, különleges és feszültségekkel teli.

A Skorpiók híresek bosszúálló énjükről, ami természetesen nem egyformán van jelen minden Skorpió szülött életében. Vannak, akik energiáikat mások megsegítésére, bátorítására fordítják, és kifejezetten jólelkűek. Ugyanakkor az igaz, hogy szinte minden Skorpiónak akad egy eltántoríthatatlan oldala, ami előtérbe kerülhet például a csalódásokat követően. Ha a Skorpió megbántva érzi magát, és nem tartja méltóságon alulinak a bosszút, akkor képes arra, hogy a legfájóbb pontra szúrjon. Ezért igaz a Skorpiókra úgy általában, hogy sokkal jobban jársz, ha jó kapcsolatot ápolsz velük, mint rosszat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nélkülözhetetlennek éreztetik magukat

Nehézséget jelenthet egy Skorpió oldalán, hogy hajlamos függőségi helyzetet teremteni maga körül, tehát záros időn belül eléri, hogy nélkülözhetetlennek érezd őt az életedben. Ez részben jó, hiszen úgy tekinthetsz rá, mint egy nagybetűs, erős férfira, aki biztos kapcsolatot, jövőt tud számodra biztosítani. Viszont ezzel egyszerre elérhet egy olyan függőségi helyzetet, amiben kifejezetten figyelned kell rá, hogy önmagad maradj, és ne adj fel mindent a saját kis életedben, hiszen sosem garantálja semmi, hogy a szerelem egy életre szól.

Minderre rátesz egy lapáttal, hogy a Skorpiók született irányítók, munkájukban éppúgy, mint a magánéletükben. Nem szabad és nem is érdemes versenyezned egy Skorpióval, főleg nem egy férfival – de legalábbis el kell hitetned vele, hogy ő a döntéshozó.

Neked arra kell ügyelned, hogy erős személyiségét és energiáit ne fecsérelje helytelen dolgokra, tehát próbálgatnod kell szolidan, kedvesen a helyes irányba terelgetni. Ezt egyébként még díjazza is, de csak akkor, ha nem teszed kirakatba, mennyi mindent elértél nála.

Nagyon féltékenyek tudnak lenni

Hátrányos lehet a Skorpióval való kapcsolatban, hogy ez a határozottnak tűnő jegy a legféltékenyebbek közé tartozik. Ez nem feltétlenül az önbizalomhiányából ered – mivel ilyen intenzíven éli meg az érzelmeket, óhatatlanul is fél attól, hogy sérülni fog, ez pedig a párkapcsolat esetében a féltékenységben nyilvánul meg. Sajnos néha könyörtelen tud lenni ezen a téren, és mivel életcélja, hogy az igazságra fényt derítsen, vele tényleg nem érdemes packázni, mindent megérez, megtud, ami a háttérben zajlik. A Skorpiók a legjobb nyomozók közé tartoznak, azonnal megszimatolják még a flörtölést is, nemhogy a félrelépést.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást