Salaktalanító kásadiéta: percek alatt zsírégető fogás az asztalon!

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Salaktalanító kásadiéta: percek alatt zsírégető fogás az asztalon!

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

A kása, mint reggeli étel, inkább tőlünk északra, illetve az angolszász kultúrában ismerős, de régebben itthon is népszerű fogás volt. Nagy előnye amellett, hogy finom, tápláló, pillanatok alatt elkészíthető és laktató, az, hogy a fogyókúrádat is segíti.

Így fogyhatsz kásával!

A kása valamilyen teljes kiőrlésű magból, jellemzően zabból vagy hajdinából készített, tejjel, esetleg vízzel készített étel. Mivel ezek a teljes kiőrlésű ételek hosszú időre ellátnak energiával, és lassan szívódnak fel, ideális reggeli fogások, de a nap többi részében is fogyaszthatod őket.
A zabkása és a hajdinakása egyaránt remek salaktalanító, a megpuhult magok finoman, de hatékonyan mossák át a bélrendszert, megszabadítva így a lerakódott salakanyagoktól, és felgyorsítva az emésztést és az anyagcserét. Emellett a hajdina héjában olyan anyagok is találhatóak, melyek szintén hatékonyabbá teszik a bélműködést. Ha az anyagcseréd megfelelően működik, a méreganyagoktól is megszabadulsz, amelyek a lelassult zsírbontásért, és a kötőszövetek megkeményedéséért, így a narancsbőr kialakulásáért is felelősek.

Oldalak: 1 2 3 4

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/4
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!