Szerelem / Szex

Rossz női beidegződések, amik rontják a szex minőségét

Rossz női beidegződések, amik rontják a szex minőségét

Nem is nézek ki jól, mi van, ha ő is észreveszi?

Talán ez a leggyakoribb hangulatgyilkos a hálószobában. Nem sok olyan nő létezik, aki maximálisan elégedett lenne a külsejével. Ennek ellenére mindenki próbálja megteremteni a tökéletesség hamis képét előnyös ruhákkal, sminkkel, pár plusz centivel a cipőn. Ebből kifolyólag szex közben, amikor meztelen vagy, valószínűleg te is aggódsz amiatt, hogy az alakod már nem olyan, mint 20 évesen, felszaladt rád néhány kiló, és a bőröd sem olyan feszes.

A nők valamiért úgy gondolják, hogy muszáj örökké fiatalosnak maradniuk.

Ha ez nem sikerül (márpedig az időt nem lehet legyőzni), akkor az önbizalmuk is lecsökken, és szex közben sem tudnak másra gondolni, csak arra, hogy hogyan néznek ki. Azonban így lehetetlen tényleg élvezni az együttlétet. Pedig hidd el, a férfiak többségének ilyenkor csak azon jár az esze, hogy de jó végre ágyba bújni!

Mi van, ha nem tudok eljutni a csúcsra? Biztosan magára veszi.

Az esetek többségében nőként sokkal nehezebb eljutni az orgazmusig, mint férfiként. Ha új partnered van, ez hatványozottan igaz, hiszen még nem szoktatok össze, nem ismeritek egymás testét igazán. Ebben az esetben időbe telik, mire rájöttök, kinek mi jön be. De még egy évek óta tartó házasságban is megeshet, hogy nem tudsz eljutni a csúcsra, a gondolat viszont feszültséggel tölthet el. Sokan úgy érzik, hogy márpedig muszáj, mert különben a parternük saját hibájának tartja majd, és ez romboló hatással lesz a férfiasságára. Ezért annyira ráfeszülnek a dologra, hogy sehogy sem akar összejönni az orgazmus. Ilyenkor szokott következni a színlelés, ami viszont tényleg elrontja az együttlét minőségét, ráadásul ha kiderül, a bizalom is meginoghat.

fizkes/istockphoto.com

Remélem, hogy nem talál unalmasnak!

Tény, hogy egy hosszú kapcsolatban a szex könyen ellaposodhat, de szerencsére ezen bármikor lehet változtatni. Mégis, sokan egy idő után félni kezdenek attól, hogy túl unalmassá válik a szex, és a másik fél előbb-utóbb nem találja elég érdekesnek az együttléteket.

Lehet, hogy elkezdesz közben azon gondolkodni, mit csinálj még a kezeiddel, hogyan tartsd a feneked, hogy szexibb legyél, és úgy általánosságban a saját teljesítményedre fókuszálsz.

Így viszont könnyen elfelejtheted élvezni magát a szexet, annyira arra figyelsz, hogy minél jobb legyél az ágyban. De ha te nem élvezed igazán, a partnered sem fogja!

Mi van, ha ezután nem akar tovább ismerkedni?

Az első együttlét mindig mérvadó pillanat két ember életében, ezért nem csoda, ha te is izgulsz előtte. És persze közben is. De amikor csak azon jár az eszed, hogy vajon mi következik majd ezután, vagy esetleg nem siettétek-e el a dolgokat, gondolatban máris egészen máshol fogsz járni. Bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy a másik fél ezt nem veszi észre, a partnered rögtön látni fogja, ha nem adod át magad teljesen az együttlétnek. Ezek mind felesleges aggodalmak, amik elrontják a szexet, és ahhoz vezetnek, hogy az első szex nem a legkellemesebb élményként marad meg bennetek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást