Kikapcsolódás / Szórakozás

5 romantikus film, amit mindketten imádni fogtok

Barátság extrákkal

10 dolog, amit utálok benned

Ez film igazi klasszikusnak számít a romantikus komédiák sorában. A 90-es évek egyik legjobb ilyen alkotása, amit fiúk és lányok egyaránt imádtak.

A történet szerint Biancát hiába hívják a suli legmenőbb srácai randizni, szülei nem engedik őt szórakozni, míg nővére, Kat (Julia Stiles) szintén nem jár el sehová. Kat azonban goromba és tartózkodó, egyetlen fiú sincs, aki elhívná őt, Bianca ezért felbéreli Patrick Veronát (Heath Ledger), hogy csábítsa el nővérét.

A film egyébként Shakespeare A makrancos hölgy című művén alapszik, és bár első hallásra egyszerűnek tűnik, valójában egy rendkívül kedves és humoros történet, melyet valószínűleg a világhírű drámaíró rajongói is értékelnek majd.

Időről időre

Romantika, humor, dráma, időutazás. Kell ennél több? Bár az Időről időre című film bizonyos szempontból elrugaszkodik a valóságtól, számtalan olyan fontos üzenetet hordoz, melyet érdemes megfogadnia minden modern embernek.

A történet szerint Tom a 21. születésnapján jön rá, hogy képes az időutazásra és megváltoztathatja saját múltját, amikor csak akarja. Mikor megismeri Mary-t, elhatározza, hogy „szuperereje” segítségével meghódítja a lányt.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW