Párkapcsolat / Szerelem

3 rejtett jel, ami arra utal, hogy azért van veled, mert nincs más

3 rejtett jel, ami arra utal, hogy azért van veled, mert nincs más

Nehezen igazodsz ki a barátodon? Minden intő jelet ráfogsz arra, hogy még csak most alakul a kapcsolatotok, még nem ismeritek kellően egymást, és minden változhat? Nem állítjuk, hogy nem lehet igazad, és azt sem, hogy az alábbi jelek kizárólag arra utalhatnak, hogy félnivalód lenne. Azonban, ha mindegyik igaz a kapcsolatotokra, akkor érdemes alaposan átgondolnod, valóban közös cél felé tartotok-e.

A mának él – valójában B-terv vagy

3 rejtett jel, ami arra utal, hogy azért van veled, mert nincs más

Az elején vonzó és szimpatikus is lehet, ha úgy tűnik, ő kifejezetten a mának, a pillanatnak él, és imádja a spontaneitást. Ez a kiszámíthatatlanság egy ideig szexi, később azonban zavaró és aggodalomra adhat okot – például azért, mert utalhat arra, hogy csak B-tervnek tartogat téged. Felhív az éjszaka közepén, hogy nem érsz-e rá? Egyszer-egyszer nem kell aggódnod, de ha állandóan a semmiből tűnik fel, akkor az egyrészt azt jelentheti, hogy titkos kapcsolatot ápol veled, másrészt azt, hogy a tervezett programja nem jött össze, és jobb híján veled múlatná az időt.

Kicsit bizonytalan – titkolni próbálja, hogy létezel

Úgy tűnhet, arról van szó, hogy bizonytalan a kapcsolatotokat illetően, esetleg el is hiteti veled, hogy nagyon szeretné végre önmagát adni, őszintén szeretni, de tart arról, hogy megint sérül. Erre vezeted legalábbis vissza, hogy miért nem csináltok túl sok közös programot, miért tudod megszámolni egy kezeden, hányszor találkoztatok normális időpontban, nyilvános helyen. A valóság azonban nem csak ez lehet, hanem az is, hogy neki nem érdeke megismertetnie téged a barátaival, családjával.

Nem tervez hosszútávon veled, nincsenek komoly tervei, így felesleges kör lenne számára, ha utána bárkinek is magyarázkodnia kellene a rokonságban, vagy a haverok között.

Sokkal egyszerűbb a dolga, ha titokban tartja a kapcsolatotokat, és csak téged hiteget. Ez különösen akkor intő jel, ha olyan programokra is elmegy nélküled, amiken te egyértelműen csak vele vennél részt. Pl. ilyen egy esküvő, vagy egy olyan esemény, amire távolabbi ismerősei is elmennek, téged viszont meg sem hív.

Néha „maga miatt” sakkban tart – érzelmileg zsarol és kihasznál

3 rejtett jel, ami arra utal, hogy azért van veled, mert nincs más

Jó eséllyel közli veled, hogy milyen nehéz az élete, mennyi rossz dolog történt vele – ha még van barátnője, azt is ecseteli, hogy katasztrofális a kapcsolatuk, és egyébként is szakítani szeretne, csak arra kér, adj egy kis időt neki. Egyszóval eljátssza az áldozat szerepét, és ami nagyon fontos, megpróbál részvétet, szánakozást  kelteni benned. Saját maga miatt tart  téged sakkban és zsarol érzelmileg, mert retteg a további fájdalomtól, illetve nem tudja, hogyan kellene továbblépnie (bár azt sosem felejti el megjegyezni, hogy veled szeretné élni az életét).

Tökéletesen tudja, hogyan láncolhat magához, így aztán kénye-kedve szerint úgy irányíthat, ahogy az neki ideális és megfelelő. Ez megnyilvánulhat úgy is, hogy titokzatosnak és megfejthetetlennek mutatja magát, tehát nem tudsz rajta kiigazodni. Ha mégis megpróbálsz, és kérdéseket teszel fel neki, akkor ingerülten reagál, vagy közli, hogy neki erre semmi szüksége, és ha neked ez így nem elfogadható, akkor fel is út, le is út. Ekkor már tisztában van vele, hogy érzelmileg kötődsz hozzá, tehát megengedheti magának ezt a hangnemet. A kérdés az, hogy tényleg megengedheti? Vagy végre átlátsz rajta, és észreveszed, hogy csak B-tervként tekint rád, és azonnal lépni fog, ha jön valaki más.

Képek forrása: sergey_causelove/Depositphotos.cominesbazdar/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást