5 praktikus cipőtároló megoldás, ha nálatok is nagyon kevés a hely

5 praktikus cipőtároló megoldás, ha nálatok is nagyon kevés a hely

Címlap / Otthon / Dekor / 5 praktikus cipőtároló megoldás, ha nálatok is nagyon kevés a hely

Fogas, másként

Jó dolog, ha van egy hagyományos cipős szekrényed, de mi van akkor, ha még egy már nem fér el, és néhány cipőnek már nem jutott szállás? Egy klasszikus, hagyományos fogas is tökéletes lehet a cipők rendszerezéséhez, csak éppenséggel egy kicsit alacsonyabbra kell felfúrni, mint ahogyan azt rendeltetésszerű használatához kitalálták.

Az edzőcipők így felakasztva még gyorsabban is száradnak, jobban átszellőznek, és nem kell őket az elegánsabb, kényesebb cipőiddel egy fiókba gyűrve tartanod.

Mutatós és praktikus

Ez az előtér szellős, rendezett és szinte hívogató, a fal mellett álló kis padra letelepedve sokkal kényelmesebb fel- vagy levenni egy cipőt, mint fél lábon állva, egy cipős szekrénybe kapaszkodva egyensúlyozni.

A pad alatt ügyesen kihasználták a területet, a kis polcokon nagyon sok cipő elfér, bármikor áttekinthetőek, még sincsenek szem előtt, ráadásul gyakorlatilag ahogy leveszi őket az ember, még ültő helyében, egy mozdulattal a helyére is teheti, így talán végre eltűnnek a bejárati ajtónál lerúgott cipőkből álló halmok.

Helytakarékosan

Egy kisebb lakásban sokszor a legeldugottabb zugokat is ki kell használni, ha az ember minden holmijának helyet szeretne találni. A ferdén felhelyezett polcokkal pontosan kétszer annyi lábbelinek lesz állandó lakhelye, mintha egyenesen tették volna fel a polcokat, és csak fele ennyi fért volna el belőlük.

Ráadásul az egész valahogy még jobban is néz így ki – olyan, mintha minden cipő mindig indulásra készen állna!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást