Egyéb / Otthon / Dekor / Hobbi

A lakás őszi éke: 10 csináld magad dekor projekt

1. Tökváza

A sütőtökökben többek közt az a csodálatos, hogy igencsak strapabírók, külső keménységük miatt szilárd dekorációs elemekké képesek válni. Egyszerűen vágjuk le egy sütőtök tetejét, kaparjuk ki a belsejét, majd töltsük meg őszi bogyósok terméseivel, örökzöldekkel, szárított virágokkal, vagy éppen szőlőágakkal. Csodálatos, egyedi kompozíciónk miden szemet gyönyörködtetni fog!

A folytatáshoz lapozz egyet! >>

2. Aranytökök

A dísztökök önmagukban és csodálatosan festenek, megállják a helyüket egy tálra halmozva, vagy a kandalló fölé sorakoztatva is. De ha igazán különleges őszi dekorációra vágyunk, fessük át őket! Választhatunk fémes árnyalatokat, de akár bátrabbak is lehetünk, és feketére, pinkre vagy akár citromsárgára is varázsolhatjuk ezeket a kis őszi terméseket.

A folytatáshoz lapozz egyet! >>

3. Télre vágyakozó ragyogás

A hideg beálltával előkerülnek a meleget árasztó fények. Akár kültéri, akár beltéri hangulatébresztést is tervezel, a kis led füzérek ebben segítségedre lesznek. Az egyik legkülönlegesebb megoldás, ha néhány üres üvegbe rejted ezeket. Az ősi estéitek így garantáltan varázslatosak lesznek!

A folytatáshoz lapozz egyet! >>

4. Bőség-kopogtató

Ez a bőséget és melegséget árasztó ajtódísz az egyik legegyszerűbb éke lehet a bejárati ajtódnak. Érdemes megőrizni egy nagy csokorral a nyáron beérő búza és árpa szárakból, hogy aztán dekorációnak tudd felhasználni ezeket. Egy koszorú alapra, drót vagy zsinór segítségével rögzítsd a szálakat. Bármilyen szárított növényt vagy bogyós termést is hozzáfűzhetsz.

A folytatáshoz lapozz egyet! >>

5. Üdv. nálunk!

Ez a kedves madárijesztő család cseppet sem ijesztgetésre lett megalkotva. Gyerekruhákból, szalmával kitömve készültek és lettek a bőséges töktál fölé rögzítve. Egy ilyen kedves üdvözléssel csupa mosoly és boldogság lesz a házban eltöltött idő!

A folytatáshoz lapozz egyet! >>

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást