8 óriási mítosz a női cicikről, amiknek te is könnyen bedőlsz

8 óriási mítosz a női cicikről, amiknek te is könnyen bedőlsz

Címlap / Stílus / Test / 8 óriási mítosz a női cicikről, amiknek te is könnyen bedőlsz

#1 mítosz: a melled mérete sosem változik

Tiniként alig várjuk, hogy a melleink megnőjenek, és elérjék végleges formájukat, na de mit is jelent ez utóbbi igazából?

Sokan úgy hiszik, hogy van egy bizonyos méret, amin túl már nincs változás, de valójában ez messze nem felel meg a valóságnak. Már plusz két kiló is megnövelheti a kosárméretet, ahogy egy kis fogyás után is érezheted azt, hogy eláll a melltartó.

Fontos, hogy figyelemmel kövesd ezeket a változásokat, hiszen lehet, hogy a melltartód tavaly még tökéletesen állt rajtad, de ha most már nyom, azzal az egészségedet károsítod meg.

#2 mítosz: a mellméret összefügg a tej mennyiségével

Nem is gondolnád, mennyi kismama aggódik azon, hogy a mellük mérete szerepet játszik majd a tej mennyiségében. Bár logikusnak tűnik, hogy a kettő összefügg egymással, azért a helyzet nem ennyire egyszerű.

Szakértők szerint csak akkor számít a méret, ha a terhesség alatt a melleid egyáltalán nem növekednek, de ez nem túl valószínű.

A hormonális változások hatására szinte biztos, hogy nőni kezd majd a melled, és nincs az az orvos, aki előre meg tudja állapítani, ez mennyi tejtermelést jelent. A baba érkezése után derül csak fény rá!

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást