Női öltözködés és szépítkezés – férfiszemmel

Női öltözködés és szépítkezés – férfiszemmel

Címlap / Stílus / Divat / Női öltözködés és szépítkezés – férfiszemmel

A nők, akárcsak a férfiak, sok olyan hibát követnek el a másik nemnek való megfelelés ürügyén, amik tökéletesen kikerülhetőek lennének. Csak hát, ha elkap valakit a gépszíj, és mindenáron egy ideálképhez próbál hasonlítani, akkor bizony komoly bakikat követhet el, amik nem, hogy jobb, hanem sokkal rosszabb színben tüntetik fel a másik nemnél.

Szoknya

Igen, bizony, mi, férfiak kifejezetten szeretjük, amikor egy nőn szoknya van, és ez alól akkor sem kivételek a hölgyek, ha úgy érzik, rajtuk nem mutat a mini. Ezzel nem azt mondjuk, hogy mindenki zsúfolja magát egy csöppnyi miniszoknyába, hiszen az inkább komikus lenne, mint szexis.

De ezeknek a ruhadaraboknak a hada nem csak ezzel az egy típussal rendelkezik. Ceruzaszoknyák, lapszoknyák, maxik és slicceltek- a választék széles, így mindenki megtalálhatja azt a darabot, ami neki jól áll, és a férfi szemnek is gyönyörködtető.

Magassarkú

Persze tudjuk, hogy nem egyszerű 10 centis sarkakon egyensúlyozni, de azt mindenki elismeri, hogy gyönyörű.

Nem is annyira a cipő az, ami a férfiakat megfogja, sokkal inkább az az átalakulás, amin a nő keresztül megy általa.

A magassarkú viselésétől a nő egész viselkedése és kisugárzása erősen nőies és szexis lesz – ez az, amit a férfiak egyből észrevesznek. 

Dekoltázs

Minden férfi szereti a dekoltázsokat. Ezzel valószínűleg senkinek nem mondunk újat. Azonban tudd, ha mély kivágású felsőt veszel fel, meg fognak nézni. Hiszen ez a cél, nem?

Tehát, ha elhatározod, hogy egy keveset megmutatsz magadból, akkor inkább értékeld, hogy le sem tudják venni rólad a szemüket a pasik, ne háborogj, hogy milyen gusztustalan, ahogy csorgatják a nyálukat.

Ha nem akarod, hogy megnézzenek, akkor ne pakold ki, amid van.

Bokafix

A vágygyilkos ruhadarabok top 10-ének előkelő helyezettje. Ha egy ilyennel találkozik egy pasi, az bizony igencsak romboló hatású.

Nem arról van szó, hogy száműzni kell a ruhatárból, hiszen praktikus és kényelmes, csupán ne hagyd, hogy elővillanjon, még véletlenül se!

A legtöbb pasira ugyanis érdekes hatást gyakorol: amint meglátják, késztetés éreznek a menekülésre.

Buggyanó részletek

Tökéletes blúz egy tökéletes szoknyával, 3 számmal kisebb méretben. Sokszor előfordul, hogy a hölgyek nem találják el a saját méretüket, vagy nem akarják elfogadni, hogy nem XS-esek.

Nem azzal van a baj, ha valaki L-es, vagy nagyobb ruhákat hord, hanem azzal, ha úgy néz ki, mint egy kötözött sonka. A csípőnadrág akkor igazán szexis, ha a csípőt mutatja meg, nem azt, hogy mennyire lehet elszorítani egy embert.

Smink

A smink egy rafinált eszköz arra, hogy még csábosabb lehess. Ez azonban nem azt jelenti, hogy festék nélkül nem is létezhetsz, és főleg nem azt, hogy minimum 30 centi vastag rétegben kell, hogy az arcodat fedje.

Ha egy ilyen maszkban lát meg egy férfi, akkor nem az ugrik be neki, hogy milyen jól eltaláltad a színeket, hanem az, hogy „nézd már, egy cirkuszból szökött bohóc”. Ha csak mértékkel sminkelsz, és a pasik belőled is láthatnak valamit a festőtehetséged mellett, azzal sokkal jobb hatást érhetsz el.

Illat

Mindenki szereti, ha az illata kellemes, szexis, figyelemfelkeltő és vadtó. Ezzel nincs is semmi baj, ellenben nem a legjobb ötlet a parfüm hatását úgy erősíteni, hogy egy fél üveggel magadra locsolsz.

Ezzel nem a hatást fokozod, csak olyan képzetet keltesz, mint egy csiga, aki messze maga mögött húzza a nyálát. Az erőteljes, méterekről érezhető parfümfelhő egyértelműen taszító, legyen szó férfiról, nőről, pacsuliról vagy márkás illatszerről.

Ne feledd, nem az a fontos, hogy minek, vagy kinek akarsz látszani, hiszen az egy felvett dolog, túl sokáig úgysem vagy képes együtt élni vele. Ha magadat adod, akkor olyan emberek vesznek majd körül, akik azért szeretnek, mert te te vagy, nem azért, mert remekül játszol egy szerepet.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást