Sok cikket lehet olvasni arról, mennyi minden köt ki a szemétben, pedig még újra lehetne hasznosítani. Most azonban valami olyasmiről fogunk írni, ami valóban nem szemét, mégis gyakran a kukában landol, hiszen forintban mérve az értéke filléres. A haszna azonban annál nagyobb: tisztítószert, bőrápolót, sőt ropogtatni való finomságot is készíthetsz belőle. Megmutatjuk, mi mindenre jó az almahéj, és soha többé nem fogod kidobni!
2/7 Pihe-puha sütemények
A mézeskalács, de más, hasonló, keksz szerű sütemények átka, hogy nehezen puhulnak meg, gyakran még zacskóban tartva is kemények maradnak, és hiába finomak, ha beletörik az ember foga egy-egy falatba.
Legközelebb, amikor kekszet sütsz, a sütiket tedd egy zacskóba vagy egy lezárható dobozba, és dobd melléjük egy alma lereszelt héját. Másnapra a kekszek nem csak finom puhák, de mennyeien illatosak is lesznek.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!