Életmód / Ezotéria

Mire számíthatnak a nők, ha a társuk Szűz jegyű?

A Szűz jegyben született férfiak rengeteg szempontból ideális választást jelentenek a nők számára, mivel számtalan olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt jó férjek, társak és kiváló családapák lehetnek.

Ésszerűség

A Szűz férfit az ésszerűség szó jellemzi legjobban. Racionálisan gondolkozik az élet számtalan területén, így építi fel a karrierjét, így osztja be az idejét és ez alapján alakítja ki a családi életét is.
Fontos számára, hogy a másik partner legyen ebben, mivel ebből a gondolkodásmódjából általában csak kicsit vagy semennyire sem képes engedni.

Odafigyelés

A Szűz jegyben született férfiak tisztában vannak azzal, hogy az életben általában mire érdemes figyelni és mire nem.
Így tényként kezelik azt is, hogy egy hosszú távon jól működő kapcsolatban nagyon fontos, hogy a felek odafigyeljenek egymásra, máskülönben könnyen elhidegülhetnek. Következetesen tartják magukat ehhez és ugyanezt várják el társuktól is.

Udvarlás

Az udvarlás sajnos nem erőssége a Szűz jegyben született férfiak nagy részének. A bókolást, dicséretet és magát az udvarlást is akkor képesek megvalósítani, ha erre párjuk elhívja a figyelmet.
A másik fél igénye azonban máris ésszerű okként jelenik meg a fejében, így az ilyen beszélgetések után a Szűz férfiak kifejezetten odafigyelnek rá. Igaz, nem írnak verseket és nem énekelnek az ablak alatt, de kedvesen és elismerősen bókolnak és udvarolnak.

Olvastad már?  Kivel kellene utaznod a csillagjegyed szerint?

Anyagiak

Ha egy nő Szűz férfit választ társául, akkor elég valószínű, hogy nem csak emberileg, de anyagilag is számíthat majd rá. A Szűz férfi nagy hangsúlyt helyez az anyagi biztonságra és arra, hogy családjának mindent megadhasson.
Ezzel azonban nem jár együtt a felesleges költekezés, sokkal inkább a hasznos dolgok azok, amikre nem sajnálja a pénzt, egyébként a takarékoskodás jellemzi.

Hűség

A Szűz jegy szülöttei férfi társaik között az egyik leghűségesebb típusok. Külön egységként kezelik a családot, aminek tökéletességén nem eshet csorba, ezért is tartják távol magukat a futó kalandoktól.
Párjuknak is nehezen bocsájtják meg a félrelépést, és ha ez sikerül, akkor is sokáig őrzik ennek emlékét és nehezen bíznak meg újra a másikban.

Temperamentum

A Szűz jegyben született férfiakat higgadtságuk és megfontoltságuk miatt általában nem szokták temperamentumos szeretőnek tartani, pedig ez sokszor egyáltalán nem így van.
A gyengédség és az intimitás nagyon fontos a számukra, ezt tekintik bíztató jelnek arra nézve, hogy a kapcsolat jól működik. Annak mutatják meg szenvedélyes oldalukat, akik már érzelmileg közel kerültek hozzájuk.

Ideális partner?

A Szűz férfi valóban ideális partner lehet tehát sok nő számára. Fontos az, hogy egyezzenek az elvárások, de ha ez megvan, akkor a jegy szülöttei mintaférjek és mintaapák lehetnek.
Szóval ha komoly kapcsolatot keresünk, akkor feltétlenül ellenőrizzük a másik csillagjegyét, és ha Szűz jegyben született, akkor bátran szavazzunk bizalmat neki akár egy egész élten át!