Minél nagyobb és több, annál jobb! – 2019-es tavaszi/nyári ékszerdivat

Minél nagyobb és több, annál jobb! – 2019-es tavaszi/nyári ékszerdivat

Címlap / Stílus / Divat / Minél nagyobb és több, annál jobb! – 2019-es tavaszi/nyári ékszerdivat

Az idei meleg szezon ékszertrendje rendkívül eklektikus – a kifutókon a klasszikus nyárias motívumok és az arany mellett megjelentek a 1980-as éveket idéző élénk színű, csillogó, extravagáns fülbevalók és karperecek is. Most semmi sem ciki, sőt érdemes akár az idősebb rokonok régi ékszerei között is kutakodni, mert trendi kincsekre bukkanhatsz!

Tengerparti elemek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Idén nyáron is hódítanak a tengerpartot idéző elemek – főleg a természetes vagy természetesnek ható kagyló- és csigaformák arannyal kombinálva. Az örök klasszikus igazgyöngy vagy igazgyöngyöt mímelő ékszerek is újra hódítanak idén. Ha eddig nem merted elővenni a nagymamádtól örökölt gyöngynyakláncodat, akkor most itt az alkalom.

Charmok és pénzérmék

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A charmos ékszereket teljesen a saját ízlésedre és egyéniségedre szabhatod. Ráadásul idén mindent szabad, kedved szerint variálhatod a színeket és a formákat is. Nem csak a különféle charmok, de a pénzérme motívum is visszatér az idei szezonban. Viselheted láncon – idén a többsoros láncok hódítanak –, vagy akár karkötőn és fülbevalón egyaránt.

A pénzérmés ékszerek divatszíne természetesen csakis az arany, ami a napbarnított bőrödön nagyon jól mutat majd.

Szív motívum

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A Valentin-nappal nem ért véget a szívecske őrület. A játékos szív képviseli az idei év romantikus vonalát, ami most egy kicsit eltér az eddig megszokottól. Idén nincsenek apró virág motívumok, csipke vagy púderszínek, hanem sokkal direktebben jelenik meg a romantika az ékszereken.

Páratlan fülbevalók

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Nem új keletű dolog, hogy nem egyforma, vagy aszimmetrikus fülbevalót hordjunk, idén azonban még extravagánsabb darabok hódítanak. Ha emellett a trend mellett döntesz, akkor egy egyszerű nyári ruhához szinte mást nem is kell viselned, így is különleges lesz a szetted.

Karperecek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A 2019-es tavaszi/nyári trendben minden picit direkt és elnagyolt, nincs ez másként a karkötők esetében sem. A karperec trend szépen lassan kúszott vissza a köztudatba, idén pedig csak úgy hasítani fog; mindegy, milyen anyagfelhasználással készült, a lényeg, hogy nagy és sok legyen a kezeden.

Élénk színű, csillogó gyűrűk

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kifutókon természetesen a modellek keze sem maradt ki a „szórásból” – hatalmas, csillogó köves, egyedi koktélgyűrűk egészítették ki a tervezők kreációit. Idén a féldrágaköves gyűrűket felváltják a finoman megmunkált, csiszolt drágaköves, vagy drágakő utánzatos darabok. Ebben a trendben is az elnagyoltság és a több, az több elv érvényesül. A színek és formák párosításával sem kell foglalkoznod, mindent viselhetsz mindennel.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást