Életmód / Ezotéria

Minden csillagjegynek két arca van: a horoszkópod felfedi, téged mi jellemez

Érezted már azt, mintha két személyiség rejtőzne benned? Nehéz megfogalmaznod, pontosan milyen vagy? Valójában mindenkinek két arca van, a horoszkópod pedig segít felfedni, nálad melyik ez a kettő!

Kos

A Kosok tele vannak életszeretettel, energikusak és pörgősek. Ha besétálsz egy szobába, rögtön felkelted az ott lévők figyelmét, magabiztos vagy, és szeretsz a társaság középpontjában lenni.

Szórakoztató személyiségednek köszönhetően rengeteg barátod van, és ebből kifolyólag sosem érzed magad egyedül.

Ugyanakkor viszont a másik oldalad jellemzője, hogy hajlamos vagy hangulatemberként viselkedni, könnyen elveszíted a türelmed, és nem viseled jól, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt te szeretnéd.

Másoktól ritkán fogadsz tanácsokat, mert nem szívesen ismered be, hogy valamit nem tudsz.

 

Bika

Fontos számodra, hogy az életedben legyen stabilitás és biztonság, ezért mindig alaposan átgondolod a döntéseidet.

Figyelsz arra, hogy legyen pénzbeli megtakarításod, szorgalmas vagy és lelkiismeretes, a párkapcsolatodban pedig a hűség mintaképe vagy.

Te nem szereted a kalandokat, inkább mindig a hosszútávú kapcsolatok mellett teszed le a voksod.

Ugyanakkor van egy másik oldalad: hajlamos vagy a makacsságra, nehezen kötsz kompromisszumot (hiszen meggyőződésed, hogy a te megoldásod a legjobb), és a kapcsolatodban néha túlságosan birtoklóvá válhatsz, mert azt akarod, hogy a partnered is olyan erősen kötődjön hozzád, ahogy te hozzá.

 

Ikrek

Az Ikrek esetében a kettős személyiség amúgy is magától értetődő, hiszen ez náluk hamar megmutatkozik.

Az egyik részről kedves, barátságos, szociális pillangó vagy, aki igényli az állandó társaságot, baráti programokat, és nehezen tud egy helyben megülni.

Vidám vagy, szórakoztató, és rendkívül optimista. A másik oldalad viszont szinte ennek teljes ellentéte.

Ha rossz napod van, teljesen magadba zuhansz, nem vagy hajlandó kimozdulni otthonról, nem reagálsz az üzenetekre, és hirtelen felindulásból hozol döntéseket, amiket később általában meg is bánsz.

 

Rák

A Rákok a végtelenségig gondoskodó, elhivatott, hűséges lelkek, akikre minden élethelyzetben számítani lehet. Ha valakinek rossz napja van, és szeretne beszélni róla, benned szuper hallgatóságra talál.

Az önzőség nagyon távol áll tőled, sőt, általában mindenedet odaadod annak, aki közel áll hozzád, és szeretnéd boldogabbnak látni.

Emiatt sajnos sokszor az emberek hozzászoknak a kedvességedhez, és elkezdhetnek visszaélni vele. Pedig neked is lenne igényed arra, hogy valaki néha meghallgasson.

A másik oldaladat ugyanis próbálod mélyen elrejteni: a titkod, hogy sokszor igenis szomorúnak érzed magad, hajlamos vagy a depresszióra, és úgy gondolod, senki sem ért meg. Ha egyedül vagy, és mások nem látják, ennek az oldaladnak időnként utat engedsz, de ezt követően nehezen tudsz visszatérni a másik énedhez.

Olvastad már?  Születésed órája elárulja, milyen ember mellett lennél igazán boldog

 

Oroszlán

Született vezető vagy, aki bármibe is fog bele, biztosan sikerrel jár. Imádod a reflektorfényt, mások figyelmét, és mivel szuper humorérzéked van, ezzel nincs is problémád.

Az emberek mágnesként vonzódnak a kisugárzásodhoz, és ennek köszönhetően nem kevés udvarlód volt már életed során. Azonban a másik oldalad nem ennyire közreműködő.

Nem szívesen dolgozol együtt másokkal, mert általában azt szereted, ha te irányíthatsz, és ez nem mindig van így.

Ilyenkor dramatikussá válsz, és hajlamos vagy olyan dolgokat mondani, amiket nem feltétlenül gondolsz komolyan. Az Oroszlánok nagyon barátságos emberek, de néha igazán ellenségesé is tudnak válni.

 

Szűz

Szűz jegyűként te nagyon figyelsz a részletekre, mindent szeretsz alaposan átgondolni, és ennek köszönhetően ritkán találod szembe magad olyan problémával, amire ne tudnál megoldást találni.

A logikus gondolkodás híve vagy, és azt vallod, hogy az érzelmeket nem jó ötlet belekeverni ezekbe, pláne ha a karrieredről van szó.

A türelmed határtalan, ezért te a „lassan járj, tovább érsz” elvet alkalmazod.

A másik oldalad viszont kevésbé ilyen nyugodt és átgondolt. Általában tele vagy aggodalmakkal, felesleges dolgokon is stresszelsz, és nem bírod elengedni a problémákat, ezért sokszor hazaviszed magaddal a munkát.

Ez egy ponton túl megkeserítheti az életed!

 

Mérleg

Mérlegként te nem szereted a konfliktusokat, kerülöd a vitahelyzeteket, és elsősorban inkább a békét próbálod fenntartani másokkal. Szívesen segítesz azoknak, akiknek szükségük van rá, és arra törekszel, hogy az életed egyensúlyban legyen.

Nem viszed túlzásba sem a munkát, sem a lustálkodást, és megvan a készséged arra, hogy mindig megtalált az arany középutat.

Azonban a másik oldalad ebből kifolyólag gyakran válik bizonytalanná. Nehezen hozol döntéseket, mert félsz, hogy a rosszat választod, és emiatt sokszor inkább hátat fordítasz a problémáknak, mintha azok nem is léteznének.

A gond, hogy előbb-utóbb felhalmozódnak, és sokkal nehezebb lesz megoldást találni rájuk!

 

Skorpió

Szarkasztikus humorérzékednek és gyors észjárásodnak köszönhetően az emberek nagyon szeretnek a társaságodban lenni.

Te örülsz ennek, de ettől függetlenül igazán független lélek vagy, aki nem bánja, ha valamit egyedül kell elintéznie.

A szenvedély az egyik legnagyobb jellemződ, ezért a kapcsolataid általában sosem válnak unalmassá vagy eseménytelenné.

A másik oldaladra viszont nem igazán vagy büszke. Ha valakire megharagszol vagy eljátssza a bizalmad, te sosem tudod annyiban hagyni a dolgot, hiszen sokszor hirtelen felindulásból cselekszel. Emiatt olyan dolgokat is mondasz vagy csinálsz, amiket később szívesen eltörölnél. Nem érdemes veled rosszban lenni!

Olvastad már?  3 csillagjegy, aki egyszerűen odavan az őszért! Köztük vagy?

 

Nyilas

Optimizmusod határtalan, ráadásul igazi kalandor vagy, akinek szüksége van az új élményekre a boldogsága érdekében.

A környezetedet igazán inspirálod is arra, hogy merjenek kockáztatni és nagyot álmodni, hiszen te vagy az élő példa arra, hogy ez igenis működik!

Azonban a másik oldalad jellemzője, hogy nagyon nehezen tudsz fókuszálni, és egyszerre egy dologra nem vagy képes hosszú ideig figyelni.

Minden gyorsan unalmassá válik számodra, ezért általában csak belekezdesz valamibe, és rögtön egy újabb dolog kelti fel az érdeklődésedet.

Emiatt nem tudsz megállapodni sem, és folyamatosan benned van az érzés, hogy talán nem az Igazival vagy együtt.

 

Bak

Kétség kívül a Bakok a legszorgalmasabbak a csillagjegyek között.

Te mindig képes vagy motivációt találni magadnak, ami hajt előre, és segít, hogy kihozd a maximumot abból, amit csinálsz.

Nem véletlenül haladsz gyorsan a karrier lépcsőfokokon, és ez már gyerekkorodban, az iskolában sem volt másképp. Egy nap emiatt szuper vezető válhat belőled!

A másik oldalad viszont kevésbé ilyen előnyös tulajdonságokkal bír. Hajlamos vagy ugyanis makaccsá válni, és nehezen kötsz kompromisszumokat, hiszen biztosan vagy a saját igazadban.

Ebből kifolyólag a tanácsokat sem igazán hallgatod meg, mert ha valami mellett eltökélted magad, akkor azt te mindenképpen szeretnéd véghez vinni.

 

Vízöntő

Igazán sokoldalú személyiséggel rendelkezel. Imádod az utazást, az új kultúrákat, szívesen ismerkedsz meg emberekkel, és szereted az intellektuális beszélgetéseket. Akár órákig is képes vagy másokkal társalogni, és nem sok olyan dolog létezik a világon, ami ne érdekelne téged.

Arról nem is beszélve, hogy egészen egyedi látásmóddal rendelkezel, aminek köszönhetően olyan ötletekkel tudsz előállni, mint senki más.

Azonban van egy olyan oldalad, ami kevésbé ilyen összeszedett.

Érzelmileg sokszor elérhetetlen vagy, időnként elég szétszórttá válsz, és inkább kerülöd a konfliktusokat, minthogy szembenézz velük.

Az élet intellektuális témáiról szívesen elbeszélgetsz, de az érzelmi részéről már kevésbé.

 

Halak

A legérzelmesebb csillagjegy egyértelműen a Halak!

Te végtelenül romantikus, gyengéd, kedves és gondoskodó lélek vagy, ráadásul tele empátiával. Ennek köszönhetően még akkor is tudod, mit éreznek mások, ha egyáltalán nem beszélnek róla.

Nem véletlen, hogy rengeteg barátod van, a párkapcsolatod pedig többnyire békés és érzelmekkel teli. A hűség számodra a legfontosabb!

Azonban a másik oldalad jellemzője, hogy nem hajlandó szembenézni a valósággal.

Sokszor elmenekülsz a képzeletbeli világodba, a filmekbe vagy a regényekbe, és másra sem vágysz, csak hogy végre egyedül legyél.

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK