Milyen kolléga vagy és milyen karrierre számíthatsz? A számmisztikából kiderül!

Milyen kolléga vagy és milyen karrierre számíthatsz? A számmisztikából kiderül!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen kolléga vagy és milyen karrierre számíthatsz? A számmisztikából kiderül!

Hogyan számold ki?

Egyszerű a feladatod, csupán össze kell adnod a születési dátumodban szereplő számokat. 

Például: ha 1989.12.31-én születtél, akkor 1+9+8+9+1+2+3+1=34
Ezután a kapott kétjegyű számot is össze kell adnod, míg egyjegyű számot nem kapsz.
A példánál maradva 3+4=7
Neked tehát a számmisztika alapján 7-es a számod.

Milyennek látnak a kollégáid?

1-es sorsszám és a karrier

Az egyes a karrierben sem jelenthet mást, mint törekvő személyiséget: mindent megteszel azért, hogy az első helyen legyél a munkahelyedet illetően. Megpróbálsz vezető szerephez jutni, irányítani, ami bizonyos beosztásokban előny, máshol viszont hátrány lehet.

A siker lehetősége mindenesetre mélyen ott van a születési képletedben, de egyúttal vigyáznod kell arra, hogy hiúságod, erős akaratod ne akadályozza az előrejutásodat.

Néha azzal teszed a legjobbat magadnak és a kollégáidnak is, ha tartod a két lépés távolságot – vagy legalábbis megpróbálod. Ezzel nem csak a fejlődésedet segítheted, a többiek szemében is jobb embernek tűnsz majd.

2-es sorsszám és a karrier

Megbízható munkaerő vagy, ám jobban szereted, ha nem a te válladat nyomja az összes felelősség, tehát nem vagy az a kifejezetten vezető személyiség. Örömmel hajtod végre a rád bízott feladatokat, a legtöbb esetben valóban csak jót mondhatnak el rólad a feletteseid és általában a kollégáid is hasonlóképpen vélekednek. Egyedül azt veszed zokon – érthető módon –, ha a te háttérmunkád nem kerül megemlítésre, tehát mások aratják le helyetted a babérokat. Azonban néhány dicséret, vállveregetés neked bőven elég ahhoz, hogy ismét teljesen odatedd magadat, és úgy viselkedj, mintha a cég, aminél dolgozol, a sajátod lenne.

Karrier tippek számmisztika alapján
MixMedia/istockphoto.com

3-as sorsszám és a karrier

Nagyon jó a kommunikációs készséged, és ezt a munkádban éppúgy kamatoztatni tudod, mint a személyes előrehaladásodat illetően. Nincs olyan helyzet, körülmény, amiből ne tudnád kivágni magadat, bár inkább a kapcsolatok kiépítésében és fenntartásban szeretsz jeleskedni, mint a feladatok aktív lebonyolításában.

Jól tudod megszervezni a különféle eseményeket és azonnal látod, milyen párosításban hozzák ki magukból a legtöbbet az emberek.

Még az is lehet, hogy te vagy a főnök jobb keze, ugyanis nem csak a segítő szándékod kiemelkedő, hanem az optimizmusod is említésre méltó.

Ez időnként ellenszenvet szülhet a kollégáidban, illetve azt gondolhatják rólad, hogy kivételezett ember vagy, holott a legtöbbször inkább csak teszel azért, hogy szeressenek.

4-es sorsszám és a karrier

Örömmel támaszkodnak rád a feletteseid (már ha egyáltalán vannak), mert a terhelhetőséged kiemelkedő. Pontosan emiatt gyakori, hogy saját céget, vállalkozást vezetsz, vagy vezető pozícióban dolgozol. Nincs olyan feladat, amivel te ne birkóznál meg, és ezt nem csak kitartásodnak, hanem a munkához való hozzáállásodnak is köszönheted. Talpraesett, racionalista ember vagy, aki tökéletesen külön tudja választani a magánéletet és a karriert – ez nagyon sok embernek, főleg a nőknek nehezére esik. Korrekt gondolkodásmóddal és sok-sok hasznos ötlettel járulsz hozzá a cég sikerességéhez és az előrejutásodhoz. Talán mondani sem kell, hogy ez gyakran irigységet szül a kollégákban…

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»