Életmód / Ezotéria

Mi a csillagjegyed? Ebben a tevékenységben találod meg a lelki békédet

Kos

A Kosok nagyon aktívak, nem szeretnek sokáig egy helyben ülni, vagy hosszasan töprengeni, inkább a tettek emberei.

Éppen ezért, ha ki akarnak kapcsolni, fontos, hogy valami olyasmivel foglalkozzanak, ami leköti őket szellemileg és fizikailag is.

Mivel sokszor agyban jobban elfáradnak, ám a testi energiáikat nem tudják levezetni, ezért például a rendszeres futás, kocogás csodákat tehet velük, megszabadulhatnak a stressztől, kicsit kikapcsolhatják állandóan zakatoló agyukat, és újra feltöltődhetnek.

Ha eddig még nem tetted, érdemes egy próbát tenni a kocogással – zenére még jobban fog menni!

Bika

A Bikák nagyon kitartóak és nagy önkontrollal is rendelkeznek, ugyanakkor szeretik látni, ha a munkájuknak van eredménye, ha egy kép összeáll.

Az olyan csendes, nagy odafigyelést igénylő feladatok, mint például egy kirakó összerakása, maximálisan kielégítik a Bikák alkotó tevékenységét, ugyanakkor kicsit el is vonulhatnak vele a világtól.

Mivel azt nem szeretik, ha úgy érzik, hogy csak az időt vesztegetik, de valójában nem csinálnak semmit, fontos, hogy a tevékenységnek látszata is legyen.

Ezért aztán a bonyolult, akár falra is kirakható kirakók nagy örömet okozhatnak nekik.

Ikrek

Ahogyan az Ikrek személyiségjegyei, vagy éppen a hangulatuk is egyik pillanatról a másikra megváltozhat, úgy szeretik maguk körül is a változást.

Az Ikrek számára az átalakítás jelent teljes lelki feltöltődést, legyen szó a külső megváltoztatásáról egy új frizurával, vagy akár a lakás átrendezéséről.

Imádnak ilyesmiket tervezni és kivitelezni is, jó érzékkel választják meg, mihez mi illik, és a változásból még hosszú ideig energiát merítenek.

Ha lehetőséget kapnak arra, hogy valamit új megvilágításba helyezzenek, az Ikrek azonnal elemében érzi magát.

Rák

A család központú Rákoknak első az otthon melege, ezért a családdal közösen töltött események tudják őket kikapcsolni és feltölteni.

Legyen szó csendes összebújásról a kanapén, vagy gyerekzsivajtól hangos kerti partiról, ha a Rákok a szeretteik körében vannak, máris nyugodtabbnak érzik magukat.

Éppen ilyen okból ha egy hasonló eseményt szerveznek, vagy egy szerettüknek segíthetnek, esetleg meglepetést szerveznek neki, szintén úgy érezhetik, hogy szinte csordultig telnek energiával.

Egy nagyobb családi esemény akár hetekre is feltöltheti a Rákokat testileg és szellemileg is.

Oroszlán

Az Oroszlánok a hangos, néha kissé erőteljes felszín alatt igazi érzékeny lelkű kiscicák, akiknek szükségük van arra, hogy időnként egy kicsit befelé is forduljanak, magukra és a gondolataikra figyeljenek, rendszerezzék a világ dolgait.

Számukra a legkiválóbb kikapcsolódás a zenehallgatás, amibe teljesen bele tudnak feledkezni.

Ha szomorúak, akár sírni is képesek egy-egy dalon, ami segít feloldani az elfojtott stresszt, ha pedig jó kedvűek, teli torokból énekelhetnek.

A zenehallgatás mindenképpen segít a számukra, hogy feldolgozzák az érzelmeiket, és újra egyensúlyba kerüljenek.

Szűz

A Szüzek az aprólékos, kidolgozott munkában képesek elmerülni, így az sem ritka közöttük, hogy valaki feldúltságában takarítani kezd.

Mivel szeretik, ha minden a helyére kerül, ha minden újra átláthatóvá válik, sokszor azzal vezetik le a stresszt, hogy legalább a környezetüket rendbe rakják.

Miközben pedig a külső világ megszépül és rendezetté válik, azon kaphatják magukat, hogy a lelkükben is helyre áll a rend, mintha megszabadulnának a stressztől, és azt is sikerül kitalálniuk, hogy hogyan léphetnek túl a problémákon.

A többi csillagjegy a következő oldalon. Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW