Nem megfelelő férfiakat keresel? Teszteld, milyen típusú férfiakat vonzol!

Nem megfelelő férfiakat keresel? Teszteld, milyen típusú férfiakat vonzol!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Nem megfelelő férfiakat keresel? Teszteld, milyen típusú férfiakat vonzol!

Ha nehezen találsz magad mellé megfelelő partnert, ideje, hogy te is kitöltsd a tesztünket!

0%

Az alábbiak közül melyik lenne számodra a legtökéletesebb randi?

Milyen ruhát veszel fel egy randira?

Mit szeretnél látni, ha beleshetnél a választottad szekrényébe?

Számodra melyik az ismerkedés legszimpatikusabb módja?

Hogyan reagálsz, ha egy vadidegen férfi megszólít?

Melyik jellemvonás az, amit képtelen vagy elviselni egy férfiban?

Melyik három tulajdonság a legfontosabb számodra egy férfiban?

Az alábbiak közül melyik jellemzi a baráti társaságodat?

Mit vársz el a jövőbeli párkapcsolatodtól?

Milyen bókot hallanál szívesen a randevú végén?

Talán már a keresgélésnél elrontasz valamit? Teszteld, milyen típusú férfiakat vonzol!
Férfi a javából

Teszt: Milyen férfiakat vonzol?

A nagybetűs férfiakat vonzod, azokat keresed, akikben egyértelműen látsz potenciált egy fergeteges és szenvedélyes kapcsolat kialakításához. Hozzád hasonlóan sokan szeretnének megszelídíteni egy vérbeli rosszfiút, de ez nem olyan könnyű feladat – ezt már bizonyára te is tapasztaltad. Ne bánj semmit, hiszen minden egyes élményed hozzájárult a személyiséged formálásához! Viszont, ha most már kicsit komolyabb, érettebb kapcsolatra vágysz, akkor talán érdemes időnként tudatosan döntened, és más „típusú”, inkább kicsit érettebb gondolkozású férfiaknak is esélyt adnod.
Komolytalan szépfiúk

Teszt: Milyen férfiakat vonzol?

Általában a komolytalan ismerkedőket vonzod, akik vagy életkorukból, vagy felfogásukból adódóan még nem igazán állnak készen egy felnőtt kapcsolatra. Ha te is csak futó kalandot, lazább, kötetlenebb kapcsolatot keresel, akkor semmi gond; velük bátran kitombolhatod magadat. Azonban, ha ennél többre vágysz, érdemes tudatosabban irányítanod a magánéletedet, és azoknak a férfiaknak is esélyt adnod, akik elsőre nem tűnnek feltétlenül a zsánerednek.
Igazi lelki társ

Teszt: Milyen férfiakat vonzol?

A férfiak és a nők körében is a lelki társakat vonzod, ám ennek megvan az a veszélye, hogy a párkapcsolataid időről időre a barátság kategóriában végződnek. Természetesen jó, ha sok közeli barátod van, de biztos, hogy néha már többre vágysz ennél… Tulajdonképpen nagyon is jó úton haladsz, de legyél kicsit nyitottabb, és lazább! Nem baj, ha nem tökéletes minden, és az sem válóok, ha nem értetek egyet – akkor sem, ha ez jut eszedbe az első, kevésbé szimpatikus megnyilvánulása során. Ideje, hogy kicsit közvetlenebb legyél, és azoknak is adj egy esélyt, akikből nem néznéd ki, hogy nagy Ő-nek is tökéletesek!
Távolságtartó úriember

Teszt: Milyen férfiakat vonzol?

Szereted a klasszikus, hagyományos dolgokat, így egyértelműen az ilyen típusú férfiakat vonzod. Egy gond van velük: sajnos egyre kevesebben vannak, így a választási lehetőségek száma is korlátozott. Hajlamos vagy rá, hogy kizárólag ebben a „kategóriában” keresgélj, és esélyt sem adsz azoknak, akik első ránézésre nem műveltek, nem tisztelik a hagyományokat, vagy a számodra fontos alapértékeket. Azt fontos tudnod, hogy nem mindenki adja ki idő előtt a legbensőbb gondolatait, tehát lehet, hogy tökéletes jelölteket szalasztottál már el a – talán észrevétlen – előítéleteid miatt. Lépj túl a komfortzónádon, és adj egy esélyt a körülötted levő férfiaknak!

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást