Milyen csillagjegyű a főnököd? Így nyűgözheted le könnyen

Milyen csillagjegyű a főnököd? Így nyűgözheted le könnyen

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen csillagjegyű a főnököd? Így nyűgözheted le könnyen

Kos főnök

A Kosok aktív, kezdeményező személyiségek, így természetesen a proaktív, előre gondolkodó kollégákat tüntetik ki elsősorban a figyelmükkel. Semmi esetre se próbáld meg eltussolni a problémákat, azok előbb vagy utóbb úgyis ki fognak derülni, inkább állj a főnököd elé, és a helyzet gyors vázolása után azonnal javasolj megoldást is.

Ha látni fogja, hogy a tettek embere vagy, rád gondol elsőként, amikor egy felelősebb pozíció betöltéséről lesz szó.

Bika főnök

A Bikák megfontoltak és állhatatosak, a szívós, kitartó, jól terhelhető munkatársakat értékelik a legtöbbre. Készülj fel minden helyzetre alaposan, tervezz előre, mert a Bikák nem szeretik, ha egy problémát improvizációval kell megoldani, de ne hagyd, hogy a tervezgetés a tettek rovására menjen. Színes prezentációkkal és vázlatokkal egy Bika főnököt biztosan nem nyűgözöl le, őt a kézzel fogható eredmények érdeklik.

Ikrek főnök

Ha a főnököd Ikrek csillagjegyű, akkor a kulcsszó az információ. Mivel igazi társasági lény, szeret mindenkiről mindent tudni, kíváncsisága néha már az indiszkréció határát súrolja. Ez persze nem jelenti azt, hogy neked kell ellátnod munkahelyi pletykákkal, de ha látja rajtad, hogy mindig jól informált vagy, mindenre kiterjed a figyelmed, és ezt ügyesen kamatoztatod például konfliktushelyzetek feloldásában, azt az Ikrek főnök mindenképpen értékeli majd.

Rák főnök

A Rákok legtöbbször az érzelmeik alapján döntenek, rendkívül fogékonyak mások hangulatára, és szívesen hallgatnak az ösztöneikre. Nem érzik magukat jól egy olyan környezetben, ahol sok a feszültség, és úgy gondolják, a sikeres üzlet titka is a családias hangulatú munkahely. Ha a munkád elvégzése mellett részt veszel a közösségi programokban, teszel valamit azért, hogy a kollégáid jobban érezzék magukat és figyelmes vagy azokkal, akikkel együtt dolgozol, nyert ügyed van a Rák főnöknél.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást