Milyen parfümöt használsz? Ezt árulja el rólad!

Milyen parfümöt használsz? Ezt árulja el rólad!

Címlap / Stílus / Test / Milyen parfümöt használsz? Ezt árulja el rólad!

Sokan, sokat vitatkoztak már arról, hogy a szerelemben mekkora szerepe van annak, hogy két ember vonzónak találja a másik természetes illatát, de az biztos, hogy az orrunkon keresztül érkező üzenetekből az agyunk több információt leszűr, mint azt elsőre gondolnánk. Az, hogy magadat milyen illattal szereted körülvenni, a személyiségedről is sok mindent elárul. De nézzük, mit is?

Virágos illatok

A virágos illatú parfümöt használók általában romantikus típusok, akik imádják a napfényt, a vidámságot, szeretnek nevetni, ugyanakkor nem oldódnak fel olyan könnyen, elsőre kicsit zárkózottak és félénkek.
Ha viszont egyszer megszeretnek valakit, az egész szívüket képesek őszintén feltárni előtte.

Gyümölcsös illatok

A gyümölcsös illatok kedvelői szeretik élvezni az életet, tele vannak energiával, és nem szívesen töltik semmit tevéssel az idejüket. Állandóan nyüzsögnek, mindenről megvan a véleményük, és ennek hangot is adnak, még akkor is, ha néha jobban járnának, ha lakatot tennének a szájukra.
Őszinteségük néha bajba sodorja őket, de a legtöbben éppen ezt a nyíltságot szeretik bennük.

Fűszeres illatok

A fűszeres illatok rajongói általában érdekes, összetett személyiségek, akiket nem egyszerű elsőre megfejteni.
Kissé szeszélyesek, így az egyik pillanatban komolyak és méltóságteljesek, a következőben pedig gyermekien játékosak lehetnek. Imádják a rejtélyeket és a meglepetéseket, és saját magukat sem adják ki egykönnyen.

Friss, sportos illatok

A friss, citrusos, mentolos illatok kedvelői tisztán, világosan gondolkodnak, és elmélkedés helyett szívesebben hagyatkoznak a tettekre.
Mivel pontosan tudják, hogy mit akarnak, és azt is, hogy azt hogyan szeretnék elérni, néha kissé hűvösek lehetnek, de többnyire inkább megfontoltak, világosan érthetőek és higgadt, de határozott személyiségek.

Fiús illatok

A fiús vagy uniszex illatok rajongói általában nagyon erős személyiségek, akik pontosan tudják, mit akarnak az élettől, de miközben megállíthatatlanul haladnak céljaik megvalósítása felé, néha elfelejthetik megmutatni a gyengébbik énjüket is a külvilág felé.
Szeretnek jókat nevetni, de nem mókagyáros típusok, ők inkább azok, akik értik, mintsem azok, akik csinálják a vicceket.

Nehéz, édes illatok

Aki az édes, tömény illatokat kedveli, az általában a személyiségével is betölti a helyiséget, ahová belép. Igazi díva, aki ritkán szól, de olyankor olyasmit mond, amit mindenki megjegyez, és mintha egy lépcsőfokkal magasabban állna mindenkinél, nem enged akárkit a közelébe.
A figyelmét és az érdeklődését ki kell érdemelni, de ez többnyire megéri a fáradozást.

Tiszta, púderes illatok

A tiszta, púderes illatok kedvelői kicsit visszahúzódó, de annál kedvesebb, barátságosabb személyiségek, akik hajlamosak lehetnek egy picit szégyenlősek lenni. Ugyanakkor, ha valakit egyszer megkedvelnek, bármit megtesznek, hogy a kedvében járjanak.
Távol áll tőlük minden harsány, hivalkodó dolog, és általában kerülik is az ilyen helyzeteket és embereket, a maguk világában azonban képesek harmóniát és meghittséget teremteni.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást