Így szeretnek a Mérleg férfiak – A Mérleg szerelmének fény- és árnyoldalai

Így szeretnek a Mérleg férfiak – A Mérleg szerelmének fény- és árnyoldalai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így szeretnek a Mérleg férfiak – A Mérleg szerelmének fény- és árnyoldalai

A mérlegek általában közkedvelt emberek: sokszor már eleve vonzóak, amire rátesz egy lapáttal, hogy nagyon kedvesek, kiváló diplomáciai érzékkel rendelkeznek, ráadásul érzelmesek és kifinomultak is. De milyen a szerelem egy mérleg férfi oldalán? Lássuk!

Alapvetően családcentrikusak

A mérlegek életében nem kérdés a család és a párkapcsolat megléte, számukra alapvető, hogy társuk legyen. Nem szeretnek egyedül lenni, valódi kapcsolatfüggők. Érdekes viszont, hogy bármennyire is vágynak a stabil szerelemre, a legizgalmasabb része a kapcsolatokban számukra az ismerkedési fázis. Igazi, felszabadult lovagok tudnak lenni ilyenkor!

Romantikus randevúkat szerveznek, örömmel társalognak, lelki szinten megnyílnak, és különféle intellektuális társalgásokba vágnak bele.

Azonban mivel ennyire imádják a randevúkat, hajlamosak lehetnek arra, hogy csapodárrá váljanak. Persze, ők is csak addig lézengenek a kapcsolatok között, amíg rá nem találnak az igazira…

Amivel megnyerheted magadnak

Mivel imádnak ismerkedni és különösen kedvelik a flörtölgetést, ismerkedést, egy mérleg férfinél akkor lesz nyert ügyed, ha nem adod be egykönnyen a derekadat. Szereti kerülgetni a forró kását, és igazán akkor tud kiteljesedni a romantikus énje, ha hagyod neki, hogy udvaroljon.

Ezzel párhuzamosan nagyon szereti, ha dicsérik, adott esetben csodálják és elismerjék, ezért néhány jól irányzott bók is a nagy segítségedre lehet. Legyél azonban óvatos, mert nehezen juthatsz vele dűlőre, ha túlságosan bonyolultnak tűnsz.

A mérlegek – ahogy az a nevükből is jól kitűnik – állandóan a harmóniára, az összhangra törekszenek, ezért nem kifejezetten vonzzák őket a túlságosan kétesélyes kapcsolatok, főleg nem hosszútávon.

Így szeretnek a Mérleg férfiak - A Mérleg szerelmének fény- és árnyoldalai

Jó hír, hogy a diplomáciai képességüket nem csak a munkahelyükre koncentrálják, hanem otthonra is tartogatnak belőle. Alapvető céljuk, hogy a béke mindig fennmaradjon, de ha valami oknál fogva felborul a rend, akkor mindent megtesznek azért, hogy minél hamarabb helyreálljon a harmónia.

Már-már megalkuvónak is tűnhetnek a külső szemlélők számára, de erről szó sincs, a mérlegek egyszerűen annyira utálják a vitákat, hogy hajlamosak a nyugalom érdekében komoly áldozatokat hozni. Sokszor vonzódnak a művészetek iránt, ezért kifejezetten jó társnak bizonyulnak akkor, ha te is kifinomultságra vágy, sok-sok koncertre, kiállításra elmennél, vagy csak úgy általában imádsz andalogni a világban.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»