Ha eleged van már az alacsony kakaótartalmú, műízű szaloncukrokból, idén lepd meg inkább magadat és a szeretteidet házi bonbonokkal karácsonykor. Bár elsőre nehéznek tűnhet azokat az apró csokicsodákat elkészíteni, valójában nem túl bonyolultak. Mutatunk néhány szuper receptet, amelyekkel különböző ízesítésű bonbonokat készíthetsz.
3/5 Málnás trüffel
A bogyós gyümölcsök rajongói biztosan imádni fogják ezt a finomságot!
Hozzávalók: 25 dkg+1 csésze apróra vágott étcsokoládé, ½ csésze tejszín, 2 evőkanál málnaszósz, színes cukor a szóráshoz
Elkészítés: A csokit gőz felett olvaszd fel a 25 dkg étcsokit, majd tedd egy tálba. Öntsd hozzá a tejszínt és add hozzá a málnaszsószt, majd egy habverővel keverd simára.
Tedd hűtőbe, és hagyd egy kicsit összefagyni a keveréket. Ezután egy jégkrémes kanállal szaggas belőle gombócokat, majd ezeket kézzel is formázd egy kicsit.
A trüffeleket mártsd meg a maradék csokiban, amit előtte fel kell olvasztanod, szórd meg színes cukorral, majd tedd 20 percre a hűtőbe.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!