Életmód / Ezotéria

Mi a csillagjegyed? Ez a Szellem, vezet át az életeden

Mi a csillagjegyed? Ez a Szellem, vezet át az életeden

Kos

A Kosokat az asztrológia szerint a Tettvágy Szelleme vezeti, akkor érzik csak jól magukat, ha van mit csinálniuk, ha el tudják foglalni magukat.

A legnehezebb, kilátástalan helyzetekben is ez a szellem ragadja kézen őket, és ösztönösen valami munka, teendő után néznek, hogy nyugalmat leljenek, ez a munka pedig sokszor kiutat épít nekik.

Bika

A Bikákat az Akarat Szelleme irányítja, hihetetlen erővel képesek vágyni arra, amit szeretnének, és ez olyan erőt ad nekik, ami a legnehezebb sziklákat is megmozgatja.

Legyen szó nehéz munkáról, kihívásról, vagy a család összetartásáról, a Bikák tudják, mire van szükségük, és az Akarat Szellemének vezetésével ezért tenni is tudnak.

Ikrek

Az Ikreket a horoszkópjuk szerint a Kapcsolatok Szelleme vezeti végig életükön, aki mindig a helyes ösvényre vezeti őket, hogy megtalálják azokat az embereket, akikre éppen szükségük van, vagy akiknek az Ikrek társaságára van szüksége.

Jó érzékük van ahhoz, hogy barátokat szerezzenek, és noha ezzel nem élnek vissza, a kapcsolataik mégis sokat segítenek nekik az útjukon.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást