„Jól esett, hogy udvarolnak nekem a férfiak” Magyar Tinder-sztorik

„Jól esett, hogy udvarolnak nekem a férfiak” Magyar Tinder-sztorik

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / „Jól esett, hogy udvarolnak nekem a férfiak” Magyar Tinder-sztorik

Egyik nap belefutottam a nem éppen visszafogott cikkeiről híres brit online magazin, a Pink Boutique írásába, melyben meglepő Tinder-sztorikat osztottak meg az olvasókkal. Jókat nevettem és hüledeztem felváltva, majd később kiderült, hogy néhány ismerősöm számára sem újdonság a párkereső applikáció. Mit mondjak, több meglepő történettel találkoztam, amelyek eddig a szemérmesség leple alá voltak bújtatva, ezért szinte senkinek nem beszéltek róla az érintettek. A neveket természetesen megváltoztattuk.

Aki az elmúlt hét évben hosszabb vagy akár rövidebb ideig párkapcsolat nélkül élte az életét, az elképzelhető, hogy letöltötte a mobiljára az alkalmazást. Kár lenne tagadni, elsősorban szexpartnereket keresnek azok a felhasználók, akik a Tinderen regisztrálnak. 

Ennek fényében nem is csoda, hogy felborul az a sorrendiség, amit egy hétköznapi ismerkedéstől elvárhatunk. Ezen a platformon előbb kerül szóba az, hogy kinek melyik a kedvenc szexuális pozitúrája, mint az, hogy egyébként mivel foglalkozik vagy van-e hobbija.

Azonban sok a szájhős, ahogy Ivett mesélte, akik szaftos chatelésbe kezdenek akár már néhány mondat után. Ilyenkor rendszerint hetekig tartó izgató üzenetváltás veszi kezdetét, de a személyes találkozás lehetősége halálra rémíti az ilyen pasikat és eltűnnek. Aki a ghostingot eddig nem tapasztalta meg, annak a Tinderen erre is van lehetősége.

Mint a kámfor

“Volt egy srác, aki valahogy azonnal ráérzett arra, amit én keresek egy férfiban. A profilképétől kezdve a szóhasználata, a kérdései, a reakciói, minden. Aki éppen egy labilis állapotában van, az ilyenkor könnyen hiheti, hogy lám, itt a Tinderen megtalálta a várva várt igazit, vajon hol bujkált eddig. 

A sráccal napokig chateltünk, éjszakába nyúlóan, miután a gyerekek lefeküdtek. A legdurvább erotikus regények nem voltak olyan szókimondók, mint mi, több száz üzenetváltáson, képcserén keresztül. Egyik nap arra kértem, hogy találkozzunk valahol.

Kicsit furcsának tartottam, hogy nőként én kezdeményezek, de már nagyon szerettem volna élőben is megismerni és a materiális térben is megtapasztalni az érzéseimet. 

A megbeszélt napon egy béna kifogással lemondta a találkozónkat és soha többé nem válaszolt az üzeneteimre. Elkezdtem magamat hibáztatni, de aztán utána olvastam a dolgoknak és kiderült, hogy ez teljesen természetes a Tinderen.” – mesélte el a történetet Ivett. 

Adrienn/pexels.com

Tinder lakodalom

Bianka és Roland néhány hónappal ezelőtt tartották az esküvőjüket. Sosem verték nagy dobra, hogy a párkereső applikáció révén találták meg egymást öt évvel ezelőtt, de ha valaki rákérdez, nem titkolják el. Különösen szerencsésnek érzik magukat. 

Szerintem az a titok nyitja, hogy egyikünk sem akart komoly kapcsolatot, csak szórakozni.

Nem volt rajtunk nyomás vagy megfelelési kényszer, nem számított semmi, csak az, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában minden forró éjszakán. Aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy egyikünk sem használja már az alkalmazást, nem keresünk másik szexpartnert és egyre több időt töltünk együtt az ágyon kívül is.” Emlékszik vissza Roland, aki azóta büszkén hirdeti, hogy annyi rossz tapasztalat után a szerelem ott is rátalálhat az emberre, ahol nem is számít rá igazán.  

Emma Bauso/pexels.com

Boldognak lenni nem bűn

Angéla akkor regisztrált a Tinderre, amikor a férje bejelentette, hogy válni szeretne egy nő miatt, akit az applikáción keresztül ismert meg és gyermeket vár tőle. „Hogy őszinte legyek, a kezdeti elkeseredettséget leszámítva nem voltam csalódott vagy bosszús. Úgy éreztem, nem kellene a sarokban bőgnöm, a gyerekeim sem ezt akarják látni. Gondoltam, megnézem magamnak azt az alkalmazást, ami tönkretette a házasságomat, mert akkor még így láttam a dolgot.

Kezdett megtetszeni, amit tapasztaltam, ám vallásos neveltetést kaptam, ezért számomra komoly erkölcsi dilemma volt, hogy egyelőre még férjes asszonyként elkezdjek-e más férfiakkal megismerkedni.

Végül beláttam, hogy boldognak lenni és a boldogságot keresni nem bűn. 

Már az adatlapomon tisztáztam, hogy velem senki ne számítson egyéjszakás kalandra, így elkerültek azok, akik emiatt használták az alkalmazást. Nem lettem újra szerelmes, de sikeresen átvészeltem a válást, sok pozitív megerősítést kaptam, jól esett, hogy udvarolnak nekem a férfiak. Ma sem tennék másként.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!