Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is

Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is

Címlap / Életmód / Ezotéria / Állítólag így képes leszel látni a saját aurádat és másokét is

Azt mondják, a gyermekek mindig közelebbi kapcsolatban állnak a metafizikai világgal, és képesek olyan dolgokat látni, amiket mi nem. Lehet, hogy ennek köze van a határtalan kreativitáshoz és korlátlan képzelőerőhöz, de tény, hogy ezeket a képességeket elveszítjük a felnőtté válás során. A jó hír viszont, hogy majdnem mindig lehetőségünk van ezeket újból megtanulni: ide tartozik az aura olvasása is!

Nagyon sok olyan ember létezik, akik állítják, gyerekként láttak különféle színeket az emberek körül; olyan árnyalatokat, amiket mások egyszerűen nem észleltek. Ez az aura, ami lényegében egy, a testedet körülölelő energiamező, aminek létezése minden kétséget kizáró, ám nagyon ritka, hogy valaki szabad szemmel látja.

Azonban bizonyos speciális kamerák már képesek letapogatni az elektromágneses kisugárzást, amit aztán színekké alakítanak, ezek pedig különféle lelki állapotokról és tulajdonságokról mesélnek. Ennek segítségével tudod megállapítani te is, mi jellemez téged. Szerencsére egy kis gyakorlással te is elsajátíthatod az auralátás képességét, mindössze gyakorlásra és összpontosításra van szükséged!

1. Ha a saját aurádat szeretnéd látni, a legjobb, ha egy semleges színűre festett szobában állsz a fal mellé. Szintén fontos lenne, hogy legyen veled szemben egy tükör, amiben tetőtől talpig látod magad; ha erre nincs lehetőséged, egy kézben tartható, nagyobb méretű tükör is megfelel.

2. A természetes nappali fény a legjobb az auraolvasáshoz, ezért semmiképpen se hagyd estére a dolgot. Ha a szobád keleti fekvésű, a reggeli időpont a legideálisabb számodra, ha viszont nyugatra néz az ablak, akkor a délutáni fényben láthatod a legtöbb színt.

3. Megfigyelted már, hogy ha csak bambulsz, a szemedben különféle kis lebegő formákat látsz? A legjobb, ha az auraolvasáshoz is hasonlóan ellazulsz, és nem fókuszálsz semmire; ha ugyanis egyetlen részletre irányítod a figyelmet magadon, nem fogod meglátni a színeket körülötted.

4. Ezek után két opciót is érdemes kipróbálnod. Az egyik, hogy ne nézz konkrétan magadra a tükörben; inkább nézd a fejedtől 10 centire lévő falat, és várj egy percig. A perifériás látásod elkezdi szépen lassan észlelni a színeket, miközben azt érezteti az agyaddal, hogy te valójában a falat nézed, így nem zavar bele a képbe. Ha ez nem vált be, próbálj meg erősen magadra fókuszálni a tükörben 30-60 másodpercig megállás nélkül. Ezek után kezdj el gyorsan pislogni, miközben az üres falat nézed magad mellett a tükörben. Ilyenkor is látni fogod a színeket.

Némi gyakorlással sikerül észrevenned az aurád színét, ezek után pedig a következő lépés az, hogy kiderítsd, mit jelentenek.

Sárga

Ha sárga színű az aurád, az arra utal, hogy nagyon intelligens vagy, és inkább a logikai, racionális gondolkodás jellemző rád; ám ez ne tévesszen meg, hiszen ehhez magasfokú kreativitás is társul. Ha világosabb az árnyalat, akkor optimista, erős személyiséged van, ha viszont sötétebb, narancsosabb, akkor az azt jelenti, hogy nagyon szeretnél mindent és mindenkit irányítani; tipikus vezéregyéniségnek számítasz.

Piros

Talán téged sem lep meg, de a piros egy nagyon erőteljes szín, ami azt jelzi, hogy a személyiséged is hasonló. Szinte mindig nagyon erős érzelmek dúlnak benned, viselkedésed és kisugárzásod miatt pedig nehezen lehet téged elfelejteni. Nem csoda, hogy megosztod az embereket! Egyesek imádnak téged, mások pedig ki nem állhatnak; de az biztos, hogy mindenkiből váltasz ki érzéseket. Igazi irányító vagy!

Kék

A kéknek több árnyalatát is észlelheted, általánosságban viszont ez a szín arra utal, hogy imádod a barátaidat, és nagyon nyugodt típus vagy. Nem szeretsz a társaság hangos szószólója lenni, inkább csendes megfigyelő vagy, aki minden részletet észrevesz, és szuperül olvas a sorok között. Ha pedig nem csak sima kéket, hanem pontosabban az indigókéket érzékelted, nagyon különleges vagy, mély érzelmekkel és szuper megérzésekkel.

Zöld

Számodra nagyon fontos a természet, figyelsz a környezetedre, és akkor érzed igazán jól magad, ha kirándulhatsz a szabadban. Nem véletlenül fordul elő az, hogy sok tanítónak ilyen színű az aurája, hiszen természetes gyógyító képességeik vannak, és nagyon bölcsek. Akárcsak te! Az emberek sokszor egy szimpla beszélgetés után is jobban érzik magukat, ezért nem csoda, hogy gyakran keresik a társaságod.

Fehér

Ha fehér színű az aurád, az kétség kívül azt jelenti, hogy nagyon spirituális vagy. Gyakran érzékeled te magad is, hogy megmagyarázhatatlan dolgok történnek körülötted: például megálmodod azt, ami később meg is történik, vagy gondolsz egy ismerősödre, és még aznap felkeres téged. Ez a fehér aura úgy véd téged mindentől, mint egy pajzs!

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!