4 lépés, amelynek segítségével képes leszel látni a saját aurádat és másokét is

4 lépés, amelynek segítségével képes leszel látni a saját aurádat és másokét is

Címlap / Életmód / Ezotéria / 4 lépés, amelynek segítségével képes leszel látni a saját aurádat és másokét is

Nagyon sok olyan ember létezik, akik állítják, gyerekként láttak különféle színeket az emberek körül; olyan árnyalatokat, amiket mások egyszerűen nem észleltek. Ez az aura, ami lényegében egy, a testedet körülölelő energiamező, aminek létezése minden kétséget kizáró, ám nagyon ritka, hogy valaki szabad szemmel látja.

Azonban bizonyos speciális kamerák már képesek letapogatni az elektromágneses kisugárzást, amit aztán színekké alakítanak, ezek pedig különféle lelki állapotokról és tulajdonságokról mesélnek. Ennek segítségével tudod megállapítani te is, mi jellemez téged. Szerencsére egy kis gyakorlással te is elsajátíthatod az auralátás képességét, mindössze gyakorlásra és összpontosításra van szükséged!

1. Ha a saját aurádat szeretnéd látni, a legjobb, ha egy semleges színűre festett szobában állsz a fal mellé. Szintén fontos lenne, hogy legyen veled szemben egy tükör, amiben tetőtől talpig látod magad; ha erre nincs lehetőséged, egy kézben tartható, nagyobb méretű tükör is megfelel.

2. A természetes nappali fény a legjobb az auraolvasáshoz, ezért semmiképpen se hagyd estére a dolgot. Ha a szobád keleti fekvésű, a reggeli időpont a legideálisabb számodra, ha viszont nyugatra néz az ablak, akkor a délutáni fényben láthatod a legtöbb színt.

3.

Megfigyelted már, hogy ha csak bambulsz, a szemedben különféle kis lebegő formákat látsz? A legjobb, ha az auraolvasáshoz is hasonlóan ellazulsz, és nem fókuszálsz semmire; ha ugyanis egyetlen részletre irányítod a figyelmet magadon, nem fogod meglátni a színeket körülötted.

4. Ezek után két opciót is érdemes kipróbálnod. Az egyik, hogy ne nézz konkrétan magadra a tükörben; inkább nézd a fejedtől 10 centire lévő falat, és várj egy percig. A perifériás látásod elkezdi szépen lassan észlelni a színeket, miközben azt érezteti az agyaddal, hogy te valójában a falat nézed, így nem zavar bele a képbe. Ha ez nem vált be, próbálj meg erősen magadra fókuszálni a tükörben 30-60 másodpercig megállás nélkül. Ezek után kezdj el gyorsan pislogni, miközben az üres falat nézed magad mellett a tükörben. Ilyenkor is látni fogod a színeket.

Némi gyakorlással sikerül észrevenned az aurád színét, ezek után pedig a következő lépés az, hogy kiderítsd, mit jelentenek.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást