A legidegesítőbb szakító mondatok

A legidegesítőbb szakító mondatok

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A legidegesítőbb szakító mondatok

Szakítani lehet sokféleképpen, de szépen elválni valakitől valószínűleg lehetetlenség. Van azonban néhány mondat, amely különösen nem ajánlatosak: túl elcsépeltek, túlságosan közhelyek, vagy túlságosan nem jelentenek semmit!

Jobbat érdemelsz!

Kevés nő veszi be ezt a mondatot, mégis tudják a férfiak úgy alakítani a beszélgetést, hogy akár még figyelmességnek és bóknak is gondolhatjuk.

A lényeg azonban ugyanaz, párunk szakítani akar velünk, éppen csak a legkíméletesebb módot keresi – természetesen sikertelenül!

A karrieremmel nem tudok most összeegyeztetni egy komoly kapcsolatot!

Sokan hivatkoznak szakításkor a karrierre, mint olyanra, amely annyi időt igényel, hogy mellette már semmi másra nincs a szakító félnek ideje.

Sajnos azonban a tények azt igazolják, hogy az ilyen mondatok elhangzása után nem sokkal mégis sikerül összeegyeztetni a két dolgot – igaz, egy másik partnerrel!

Elsiettük a dolgot az elején!

Sokan, főleg a férfiak hivatkoznak arra, hogy a kapcsolat elején túl gyors lépésekkel haladtak, ezért nem tudott egy mély érzelmi oldal is kialakulni.

Lássuk be, hogy ez még egyetlen igazán mély kapcsolatnak sem volt az akadálya, illetve hogy a románc elején valószínűleg éppen ezek a férfiak sürgették az eseményeket!

Nem állok készen egy komoly kapcsolatra!

Az egyik legszebb mondat, természetesen elég kevés valós mondanivalóval a szavak mögött.

A kihátrálás oka sokkal inkább az ilyenkor, hogy az illető rájött, hogy a jelenlegi partnerével nem szeretne komoly kapcsolatot, sőt valójában semmilyen kapcsolatot sem.

Azt persze valószínűleg nem zárják ki a mondat alkalmazói, hogy mással való kapcsolatra viszont nagyon is készen állnak!

Nem érdemellek meg!

A mondat egy igazi gyöngyszem, és már sok vicc alapját is képezi.

Mivel senki sem szeretni büntetni magát vagy egy jó dolgot megvonni magától, ezét nehezen hihető, hogy ezt bárki is komolyan mondja vagy gondolja.

Bár a mondat pozitív üzenetet próbál közvetíteni a másik felé, sajnos a hatás, amit kivált, az nem lesz pozitív, sokkal inkább groteszk!

Közlési csatornák

Borzasztó mondatok ezek, és remélhetőleg már kreatívabbakat használnak az emberek a szakításhoz.

Ami új – és cseppet sem szép – megoldás az az, amikor nem személyesen szakítanak velünk.

A legrosszabb kombináció pedig természetesen az, amikor a szakítás hasonló rettenetes mondatokkal történik, ráadásul telefonon, e-mailben, vagy a legborzasztóbb módon: sms-ben!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást