Életmód / Ezotéria

Egy különleges személyiség: 5+1 jel, hogy te is unikornis lélek vagy

Egy különleges személyiség: 5+1 jel, hogy te is unikornis lélek vagy

Egyetlen igaz szerelmed van

Ők azok a személyek, akiknek még ha volt is egy-két kapcsolatuk, valójában életükben egyetlen egyszer lesznek igazán szerelmesek. Csakis a lelkitársuk mellett találják meg a boldogságot, és ha találkoznak ezzel a személlyel, nem szakadnak el egymástól.

Ha viszont egy unikornis léleknek nem sikerül rátalálni a párjára, nem éri be akárkivel; inkább él egyedülállóként, boldogan, mint hogy olyan személlyel ossza meg az életét, akit nem szeret teljes szívéből.

Nagyon érzelmes vagy

Könnyen el tudod sírni magad, és nagyon gyorsan ráhangolódsz mások érzéseire? Mindegy, hogy egy személyes beszélgetésről vagy egy filmről van szó, te rögtön bele tudod élni magad a helyzetbe.

Az unikornis lelkekben rengeteg szenvedély és érzelem dúl, épp ezért nagyon kedvesek és barátságosak másokkal. Érzékenyek, ezért hajlamosak lehetnek sajnos átadni magukat a szomorúságnak és a depressziónak, ám épp emiatt a sok érzés miatt olyan tiszta a lelkük.

Fontos számodra a spiritualitás

Gyakran támadnak megérzéseid, amelyek később be is igazolódnak? Sokszor álmodsz olyat, amit aztán megtörténik? Akkor valószínűleg unikornis lélek vagy, ők ugyanis nagyon erős kapcsolatot ápolnak a spirituális világgal, és sokszor még csak nem is tudnak róla.

Hisznek a csodákban, és abban, hogy az univerzum folyton jeleket küld nekik, ha éppen megrekednek az életükben. Pozitívan állnak az élethez, és úgy gondolják, soha semmi sem történik véletlenül, és ha épp rossz dolog történik velük, az később előnyükre fog válni.

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást