Életmód / Ezotéria

Egy különleges személyiség: 5+1 jel, hogy te is unikornis lélek vagy

Egy különleges személyiség: 5+1 jel, hogy te is unikornis lélek vagy

Szeretsz egyedül lenni

Nem igazán csíped, ha te vagy a középpontban egy nagyobb társaságban? Ha ki kell mozdulnod egy nagyobb eseményre, titokban abban reménykedsz, bárcsak lemondanák, hogy otthon maradhass?

Az unikornis lelkületű emberek jobban szeretnek inkább egyedül lenni, számukra ugyanis ezek a társasági események túlságosan ijesztőek. Nem azért, mert szorongással küzdenek, vagy mert annyira barátságtalanok lennének, hanem egyszerűen csak nem mindig érzik magukat komfortosan a saját világukon kívül.

Nagyon békés vagy

Az unikornis lelkek nagyon utálják a vitákat, ezért inkább hajlandóak rábólintani valamire, mint hogy tovább feszítsék a húrt. Számukra a béke nagyon fontos, és belátják, hogy vannak olyan emberek, akiket nehéz meggyőzni valamiről, ami ellenkezik a véleményükkel. Ezért sosem vesztegetik az energiájukat, és inkább csak tovább állnak a konfliktushelyzetekből. Ők tudják, hogy a nyugalom mindennél fontosabb!

Természetes gyógyító vagy

Az unikornis lelkeknél nem ritka, hogy olyan hivatást választanak maguknak, amelyekben másokon segíthetnek (orvos, ápolónő, gyógyszerész, pszichológus, stb). Számukra ugyanis teljesen természetes, hogy segítő kezet nyújtanak az embereknek, és még akkor is igyekeznek jobbá tenni valaki napját, ha nekik abból semmiféle előnyük sem származik.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást