Kukkants be Kulcsár Edina, Csuti és Solti Berni hálószobájába

Kukkants be Kulcsár Edina, Csuti és Solti Berni hálószobájába

Címlap / Fókuszban / Kukkants be Kulcsár Edina, Csuti és Solti Berni hálószobájába

Kulcsár Edinának két egyforma matraca is van 

Kulcsár Edina kétgyermekes édesanyaként különösen fontosnak tartja a minőségi pihenést. – Az otthonunkba a Dormeo Ergo Comfort matracot választottuk, nagyon ajánlom hátfájás ellen és a jó alvásért – osztotta meg tapasztalatait Instagram oldalán. 

Sőt, azt is elárulta, hogy nem bízza a véletlenre az éjszakai pihenését. – Nekünk két ilyen matracunk is van, egy a hálóban és egy a gyerekszobában, mert Csutival alszom el, de a gyerekekkel kelek fel. Zseniálisan bejött ez az ötlet, mert így itt is és ott is jól alszom, amíg átérek egyik szobából a másikba – mesélte, viccesen hozzátéve, hogy valószínűleg alvajár, mert gyakran nem emlékszik az éjszakai vándorlásra. 

A Dormeo legergonomikusabb matracát bárki 60 napig tesztelheti a saját otthonában, ráadásul Black Friday akcióban most minden méretet 20% kedvezménnyel és ingyen szállítással lehet megrendelni. 

Solti Berni a személyre szabható kényelmet választotta

Megérkezett az új matraaaacunk! – Ilyen örömmel mutatta be Instagram oldalán Solti Berni új Dormeo fekhelyüket még a költözés előtt. – Az új otthonunk egyik legfontosabb helyisége lesz a hálószoba. Az alvás számomra szent és sérthetetlen, ezért nagyon fontos nekem, hogy a legminőségibb körülményeket biztosítsam hozzá – fejtette ki.

Elmesélte, hogy Ádámmal, a férjével alaposan körülnéztek a piacon, és végül a Dormeo innovatív, személyre szabható IMemory S Plus matracára esett a választásuk. – Nyolcféleképpen lehet forgatni, így szuper megoldás pároknak: én például a keményebb matracot szeretem, Ádám pedig a puhábbat, és ennél a matracnál mindkettő EGYSZERRE megoldható, így nincs belőle vita – osztotta meg követőivel Berni a hosszú párkapcsolat titkát, hozzátéve, hogy a matrac szuperül szellőzik és hipoallergén, így mindig friss környezetben alhatnak.  

A személyre szabott kényelmet te is kipróbálhatod, ráadásul új Dormeo IMemory S Plus matracod Black Friday akcióban most 20% kedvezménnyel és ingyen szállítással érkezhet hozzád. 

És a ráadás tipp Csutitól: jól szellőző, higiénikus ágynemű

Csuti szerint nem lenne teljes az alvásélmény egy modern anyagokból készült ágynemű nélkül, ami melegben hűt, hidegben pedig kellemesen melegít.

Nem utolsó szempont, hogy remek kuckó építhető a paplanokból és párnákból. – Ki játszana velünk bunkerosat? – kérdezte Csuti Instagram követőitől. – Nálunk most ez a legújabb, bár be kell vallanom, hogy van még mit csiszolnunk az „építési” technikánkon – tette hozzá viccesen a kreatív apuka.

Ha neked is szükséged van egy pihe-puha ölelésre, a Dormeo Black Friday akciójában akár 55% kedvezménnyel kaphatók a paplanok és ágyneműszettek.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást