Kislány szobák – 11 stílusos ötlet

Kislány szobák – 11 stílusos ötlet

Címlap / Otthon / Dekor / Kislány szobák – 11 stílusos ötlet

A gyerekszoba az a pici univerzum, amelyben gyermekünk mindennapjait éli. Fontos, hogy ebben a zsenge korban kreativitást, fantáziát lásson, azt az álomvilágot, amely később megalapozza személyiségét.

Divatos rózsaszín

A falakat színező két rózsaszín árnyalat mintegy vízszintesen ketté osztják a szobát. A felső részben kreatív rajzok díszítik a falat. Az egyszerű zöld kisasztalok éjjeliszekrényként funkcionálnak. 

Hűs kék dekoráció

A vidám kék árnyalat az ég színét jelképezi. Ez köszön vissza a falakon, az ágytakarón, párnákon, de még a függönyön is. A hűsítő halványzöld fal és pasztell-zöld kiegészítők csodásan illenek hozzá. Nyugodt légkört teremthetünk ezzel a dekorációval gyermekünk hálószobájában, elősegítve békés álmát.

Mese-szoba

Az emeletes ágy alá kialakított univerzum helyet ad a tanulásnak és a szekrénynek is! A bútorokon levő rajzok és a zöldeskék fal mind a természetet idézik.

Elegáns gyerekszoba

A szoba alaphangulatát a tapétás fal adja, mely elegáns csíkok nagyszerűen illenek a klasszikus bútorokkal. Élénk, mintás textilekkel van a szoba játékossá téve.

Világos kislányszoba

A fehér klasszikus bútorzat natúr fával kombinálva már önmagában is békés hangulatot áraszt. A mintás textilek és díszek teszik igazán lányossá a szobát. Jó ötlet, az amúgy nyitott szekrénypolcokra fonott kosarakat helyezni, ugyanis ebben tárolhatók az apró kacatok, kislányos “semmiségek”.

Romantikus lányszoba

A szoba alaphangulatát a halvány mintáknak köszönheti – a tapétán, az ágytakarón, a szekrényen és a függönyön. Jó tipp, az ágytakaró anyagából készített bútorra ragasztott díszítés.

Színek, formák, hangulatok

A mennyezetről hulló különleges csillagdíszek szórakoztató díszei a szobának. A színes hangulat folytatódik a mintás tapétával, kreatív ágyakkal és stílusos lebegő-szekrénykékkel.

Formák játéka

Különleges hatást kelt a négyzetmintákkal tarkított fal és körmintás ágytakaró. Ennyi szín mellett a bútorok és a padlózat semleges színűek.

Viruló színek

Annyira vidám és játékos ez a szoba! Figyeljük meg a függöny mögé rejtett szekrényt, az íróasztal fölötti körtükröket, vagy a domináns narancssárga falat! 

Manzárdszobából kialakított lányszoba

Kedves kuckót alakíthatunk ki gyermekünknek egy manzárdszobában is. A bútorok legyenek fehérek, a falak szintén, így növelhetjük az amúgy kis teret. Az ágyat toljuk az alacsonyabb falrészhez, szerezzünk be egy kellemes színű ágytakarót és egy hozzá illő mintás függönyt!

Rajzoljunk faldíszt!

Az ágytakarón megjelenő mintákat másoljuk le vászonra, majd akasszuk a falra! Így egységesebbé tesszük a teret és még vidámabbá a falat!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást