Egészség / Életmód

Nem kell edzőterembe menned – A legjobb edzős videók a YouTube-ról

Nem kell edzőterembe menned – A legjobb edzős videók a YouTube-ról

Edzőterembe járni költséges és gyakran nehezen is vesszük rá magunkat, hogy kimozduljunk otthonról. Szerencsére ma már szinte semmi nem jelenthet kifogást, ugyanis a különböző edzéseket az internet segítségével könnyedén a szobánkba varázsolhatjuk. Máris mutatunk néhány szuper videót a YouTube-ról, amelyek között biztosan találsz majd neked tetszőt. Jóga vagy inkább zumba? Válassz egyet, öltözz át és máris indulhat az edzés!

Ha a cél a lapos has

Nagyon sokan küzdünk a hasunkon megjelenő, nem kívánt úszógumik ellen. A pluszkilóktól nem könnyű megszabadulni, és különösen nehéz a pocakot eltüntetni. Helyes étkezéssel és rendszeres edzéssel azonban ez is sikerülhet, csak idő és kitartás szükséges hozzá. Ha már épp ott tartasz, hogy feladod, megmutatjuk neked az alábbi videót, amellyel próbára teheted akaraterődet és persze a feleslegedet is! Drukkolunk, biztosak vagyunk benne, hogy ez is menni fog!

Ha a cél a feszes popsi

A popsi a has mellett egy másik kritikus pont a testünkön: szinte alig van olyan nő, aki elégedett lenne vele. Ha kicsi, akkor az a baj, ha nagy, akkor pedig az… Egy biztos: egy kis feszesítés mindenkire ráfér! Elérhetjük ezt egy ügyes ruhaválasztással is, de ha biztos és hosszan tartó megoldásra vágysz, akkor ideje elkezdeni edzeni! Az alábbi edzést rendszeresen végezve hamar látványos eredményt érhetünk el. Próbáld ki, biztosan beválik!

Jóga

Ha nem kedveled az intenzív mozgásformákat és nincs rajtad felesleg sem, akkor sem szabad a fenekeden ülni, az egészséges életmód jegyében próbáld ki a jógát! Hidd el, rád fog férni egy kis lazítás, itt az ideje, hogy kiverd a fejedből a problémákat és feltöltődj egy kicsit. Emellett az izmaid is hálásak lesznek érte, szebb lesz a testtartásod és formásabb lesz az alakod is. Kattints a videóra!

Pilates

A pilates hasonló a jógához, ám kevésbé spirituális, inkább az izmok erősítésére koncentrál. Rendszeresen végezve javíthatunk a tartásunkon és az állóképességünkön, erősíthetjük izmainkat, növelhetjük kitartásunkat. Segítségével akár az ízületi betegségek, valamint a hát- és gerincproblémák is orvosolhatóak.

Zumba

Ha mégis egy intenzívebb mozgásformát próbálnál ki és kedveled a pörgős, latinos ritmusokat, akkor neked ajánljuk a zumbát! Ne csodálkozz rajta, ha első alkalommal még nem tudod követni a lépéseket (ez csak nagyon keveseknek sikerül), nem szabad feladni, viszonylag hamar el lehet sajátítani. Javíthatod vele a ritmusérzékedet és a kedved is jobb lesz tőle. Kiizzadhatod magadból a különböző méreganyagokat és számtalan kalóriától szabadulhatsz meg. Ha még nem próbáltad, itt az ideje, csak kattints a videóra és kezdd el még ma!

Tae-bo

A tae-bo egy olyan intenzív mozgásforma, ami talán kevésbé ismert hazánkban. Ennek ellenére igazán élvezetes és hamar beindítja a fogyást. Tulajdonképpen a tánc és a harcművészet elemeit ötvözi, tehát egy tökéletes feszültség-levezető! Miközben rúgó mozdulatokat végzel és a levegőbe bokszolsz, észrevétlenül is át tudod mozgatni minden porcikádat. Egyáltalán nem bonyolult, hamar be lehet tanulni a mozdulatokat. Kedvet kaptál hozzá? Öltözz át gyorsan és indítsd el a videót!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást