Kikapcsolódás / Szórakozás

10 kasszasiker, amiben a főszereplő valódi sérülését bele kellett írni a forgatókönyvbe

10 kasszasiker, amiben a főszereplő valódi sérülését bele kellett írni a forgatókönyvbe

Jóbarátok

A népszerű sorozat tíz évig ment, így nem csoda, ha nem úszták meg sérülés nélkül. Matt LeBlanc ágyon ugrált, aminek következtében kiugrott a válla és napokig felkötve kellett hordania. A producereknek nem volt más választásuk, ha nem akartak késni a forgatással, így írtak egy jelenetet, amiben Joey és Chandler egy asztalon ugrálnak, aminek következtében Joey karakterének kimegy a válla.

 

Indiana Jones

A film szerint a – River Phoenix által alakított – fiatal Indiana Jones akkor szerzi állán a szexi sebhelyet, mikor először próbálja csattogtatni híres ostorát. A valóságban Harrison Ford elég banális módon tett szert a hegre: menet közben próbálta meg becsatolni biztonsági övét, aminek következtében egy lámpaoszlopnak hajtott.

 

Rambo  – Első vér

A Rambo első részének forgatásakor Syvester Stallone ragaszkodott hozzá, hogy a kaszkadőrök helyett minden veszélyes jelenetet maga csináljon. Amikor Rambo egy sziklafalról ugrik a mélybe, Sly fájdalomkiáltása – ami bele is került a filmbe – azért volt olyan valósághű, mert több bordáját is eltörte egy faág. 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást