Karácsonykor sokan hajlamosak vagyunk túlzásba esni, és annyit főzni, amivel egy egész hadsereget is jól lakathatnánk. Ha maradt sült hús az ünnepekről, akkor ezt felhasználhatod szuper fogásokhoz. Mutatunk pár receptet arra, hogyan hasznosíthatod újra a maradékot!
3/5 Serpenyős rizseshús
Maradék sertéshúsból a legfinomabb, de akár szárnyasból is készítheted!
A hagymát pirítsd meg a vajon, add hozzá a répát, majd párold egy kicsit. Önstd fel egy kis szójaszósszal a zöldséget, és add a serpenyőhöz a rizst is. Pirítsd jól le a szójaszószban, majd add hozzá a húst és szórd meg a fűszerekkel.
10 percig kevergesd, majd üsd rá a két tojást és keverd jól el. Ha a tojás megpirult, tálalhatod is a rizses húst, egy kis aprított újhagymával a tetején.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!