Elég hideg van ahhoz, hogy minden különösebb ok nélkül megjutalmazd magadat egy finom, krémes forró csokoládéval. Ha nem porból, hanem magadnak készíted, garantáltan finomabb lesz, ráadásul az alábbi ötletekkel fel is dobhatod a csokoládé, tej és tejszín keverékét!
3/5 Pillecukros csokoládé
Az amerikaiak nagy kedvence a karamellizált pillecukor, az S’mores, ami nem hiányozhat a forró csoki tetejéről.
Készíts klasszikus forró csokoládét, töltsd hőálló bögrébe, halmozz a tetejére pillecukrot, majd konyhai gázégővel, vagy a sütőben, grill fokozaton pirítsd meg a cukrot, hogy a külseje ropogós, a belseje pedig lágy és ragacsos legyen.
Ha igazi hedonista vagy, csokiszósszal is meglocsolhatod az édességet, vagy szórhatsz rá egy kevés pirított mogyorót.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!