Kiváló megoldás, ha frissen szeretnéd tartani az ételeidet, de kevesebb hulladékot szeretnél termelni. A méhviasz kendő sokoldalú segítőtársad lesz!
4/4 Fontos!
A méhviasz és a fenyőgyanta is kimondottan ragacsos, nehéz feltakarítani, ezért érdemes a munkához olyan eszközöket használni, amiket nem sajnálsz, vagy amiket a későbbiekben is csak erre a célra fogsz használni.
Ha nem tudsz minden összetevőt beszerezni, használhatsz önmagában csak méhviaszt is – a fenyőgyanta a kész kendő ragacsosságát segíti elő, a jojobaolaj pedig antibakteriális hatásának köszönhetően segít frissebben tartani az ételeket, de egyébként maga a méhviasz is antibakteriális hatással bír, így ez akár el is hagyható.
Fotó: zoldszokasok.hu
Kapcsolódó cikk a hirdetés után a következő oldalon, lapozz!