Így befolyásolja a Holdjegyed a szerelmi életedet

Így befolyásolja a Holdjegyed a szerelmi életedet

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így befolyásolja a Holdjegyed a szerelmi életedet

Bak

A Bak jegyében álló Hold jó adag konzervatívságot ajándékoz neked, ami bizony az érzelmi életedre is nagy hatást gyakorol.

Fiatal korodban nem igazán jellemző rád a magabiztosság, az önbizalmad megérkezéséhez az kell, hogy végigjárd a gyakran nehéz és kemény feladatok elé állító életutadat.

A magánéletedben hajlamos vagy távolságtartóvá, megrögzötté, adott esetben merevvé válni, nem igazán engeded, hogy a valódi érzelmeid a felszínre bukkanjanak.  Nem jellemző rád, hogy kezdeményeznél sőt, sokszor a flörtölést is nehezen fogadod, mert tartasz attól, hogy feltárd a valódi érzelmeidet.

Vízöntő

Vízöntő Holddal nem mondhatunk éppenséggel kiszámíthatónak: nagyon ösztönösen, spontán, mások számára gyakran érthetetlen módon cselekszel.

Nagyon erős a függetlenség iránti igényed, ezt a hétköznapok során általánosságban éppúgy próbálod őrizni, mint a magánéletedben.

Nehezen alkalmazkodsz, különösen hosszútávon, arra pedig esélyt sem adsz, hogy mások mondják meg, mit csinálj. Ez sokszor megnehezíti az életedet, mégis büszkeséggel tölt el, hogy ennyire önálló érdekeket, értékeket képviselsz, és örömmel mutatod meg másoknak a saját nézőpontodat. Tárgyilagos, elfogulatlan vagy, becsületben pedig verhetetlen.

Halak

Amennyiben a Holdjegyed Halak, úgy alapvetően a többi bolygód fogja meghatározni, milyen irányba sodor az élet. Mivel téged alapjaiban határoznak meg az érzelmeid, mindig erős hatást gyakorol rád a környezeted.

Lehet, hogy mások számára menedéket, inspirációt, felüdülést nyújtasz, köszönhetően annak, hogy melegszívűen tudod támogatni őket.

Ám ekkora esély van arra is, hogy a valóságtól elrugaszkodva, görcsösen próbálsz menekülni a mindennapok és az érzelmeid elől. Sőt, megeshet az is, hogy egész életedben a két véglet között lavírozol attól függően, küszködsz-e éppen valamilyen érzelmi válsággal. Ábrándos, de jó lelkű ember vagy, akit nagy képzelőerővel és művészi érzékkel áldott meg a sors.

Kos

Kos Holddal kissé kicsapongó életet élsz, ám nem akkor, amikor már párkapcsolatod van: szingliként nehezen tudsz nemet mondani a kínálkozó alkalmakra, ugyanis kíváncsi természeted erősen befolyásol.

A magánéletedben sem jellemző rád, hogy túlságosan türelmes lennél, még nőként sem vagy az a kifejezetten érzelmes, érzelgős típus.

Szereted, ha pörögnek az események, ha mozgalmas az életed, és ami a szíveden, az gyakran a szádon – nem szoktad visszafogni magadat. Ez utóbbi azért sem erősséged, mert a véleményed gyakorlatilag azonnal látszik az arcodon, akkor pedig úgy vagy vele, hogy jobb az őszinteség.

Ha érdekel a többi holdjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást