Plusz 82 perc: egy átlagos nőnek ennyi kellene még a napjához

Plusz 82 perc: egy átlagos nőnek ennyi kellene még a napjához

Címlap / Életmód / Lélek / Plusz 82 perc: egy átlagos nőnek ennyi kellene még a napjához / 2. oldal

Megdöbbentő, de 70% nyilatkozott úgy, hogy amint kilép otthonról, úgy érzi, hogy rohannia kell és valóban nem is végez másként a teendőivel, csak ha egész nap készenlétben áll.

Minden akarat, szándék és kapkodás ellenére a kutatók azt találták, hogy egy átlagos nőnek havi 19 napja van, amikor a dolgai egyszerűen nem a tervek szerint alakulnak.

Sajnos sok válaszadó úgy érzi, hogy alig, vagy egyáltalán nincs szabadideje arra, hogy olyat csináljon, amit élvez, kötelességek és stressz nélkül. Tízből hárman azt mondták, hogy soha nem képesek napi 30 percnél több énidőt beszorítani. 38% pedig bevallotta, hogy több mint egy hónapja egyetlen délutánt sem volt képes kiszakítani magának a napi rutinokból.

De mihez kezdenénk a plusz idővel?

Természetesen erre is kíváncsiak voltak a felmérést készítők. A válaszadók 49%-a aludna, 36%-a többet olvasna és 29%-a többet edzene, ha lenne pár plusz órája (azt hiszem, ezt a kívánságlistát akár én is írhattam volna). Minden ötödik nő szeretne valamit tanulni, egy új hobbit elsajátítatni, ha plusz időt kaphatna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást