Hűséges, de nem tud megbocsátani – a Bika nő jellemző viselkedése a párkapcsolatokban

Hűséges, de nem tud megbocsátani – a Bika nő jellemző viselkedése a párkapcsolatokban

Címlap / Életmód / Ezotéria / Hűséges, de nem tud megbocsátani – a Bika nő jellemző viselkedése a párkapcsolatokban

Bika vagy? Gratulálok! Ez ugyanis egy csodálatosan összetett jegy, ami igazi főnyeremény, ha a férfi csak egy kicsit is törekszik arra, hogy megértse. Nézzük, milyen ezzel az érzéki földjeggyel járni, és mi teszi igazán boldoggá egy kapcsolatban.

Szerencsés, akit Bika nővel hoz össze a sors, hiszen a Bika minden más csillagjeggyel jól kijön, mert megértő és türelmes. Nem bizonytalankodik és nem játszmázik, jól tudja, mit vár egy kapcsolattól, ebben meglepően gyakorlatias. Tradicionális, sőt, mondhatni konzervatív értékeket vall és minden aktuális szerelmére úgy tekint, mint jövendőbeli férjére, akitől majd gyermekei születnek.

Nőies és szexi, aki mégis arra vágyik, hogy feleség és anya lehessen.

Férj, gyerkőcök, ház, kocsi, kutya: ez lebeg a szeme előtt. Nem szereti a gyakori változást, ezért egy életre keres párt és nem szívesen kalandozik.

Kép forrása: unsplash.com

A Bika egyike a három földjegynek és ennek köszönhetően imádja a természetet. Tökéletes randi számára egy erdei séta, egy piknik a parkban, vagy egy strandolás. Az ismerkedés elejétől elvárja, hogy partnere önmagát adja, hiszen az álcát és a tettetést messziről kiszúrja és nem tolerálja. Ugyan nem könnyű neki megfelelni, de elég egy pillanat ahhoz, hogy szerelemre lobbanjon, ám ugyanilyen könnyen tud valakiből kiábrándulni is.

A föld elem a Bikát leginkább biztonságkereső jeggyé teszi, aki egész életében a harmóniára törekszik.

Nem álmodozó, hanem józan, praktikus ember, aki szereti tudni, kivel hányadán áll, úgyhogy egy Bika nő nem az lesz, akivel egy férfi sokáig űzhet kisded játékokat. A Bika türelmes, de ha úgy érzi, nem veszik komolyan, egyből továbblép. Értékeli és el is várja az őszinteséget, nem hajlandó találgatni és sötétben tapogatózni partnere érzelmeit és szándékait illetően.

Híresen hűséges típus, komolyan veszi a „jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan” frázist és egyértelmű számára, hogy a nehéz időkben is párja mellett áll. Ezt viszont visszafelé is maximálisan elvárja, amire nem minden férfi képes vagy hajlandó. Ha egy Bika nő nem kapja meg azt a lojalitást, amit ő ad és elvár, párja örökre elveszíti bizalmát, amit sosem szerezhet vissza. A Bikánál sosincs második esély, mert képtelen a megbocsátásra. Aki a bizalmát eljátszotta, bármeddig könyöröghet neki, nem fogja visszafogadni.

Birtokló típus, ezért hajlamos a féltékenykedésre. Ha megkérdezi partnerét, hogy kivel, merre járt és kielégítő válaszokat kap, akkor megnyugszik, de ha valami turpisságot sejt, lemegy a szeme előtt a vörös posztó és az ég óvjon mindenkit a Bika haragjától.

A közhiedelemmel ellentétben a Bika nem anyagias, csak szereti a minőségi, finom dolgokat. Egy pohár jófajta bor, egy falat gourmet sajt, szép ruhák és ékszerek, ezeket értékeli.

Szereti magát szép dolgokkal körbevenni, kincsei és a testi-lelki élvezetek egyaránt fontosak számára.

Szívesen kényezteti partnerét akár egy finom vacsorával, érzéki masszázzsal, vagy szenvedélyes éjszakával. A Bika nő a Vénusz bolygó uralkodásának köszönhetően érzéki jegy, aki azt szereti, ha lassan, de határozottan csábítják el. A testi érintés és az erotika fontos szerepet tölt be kapcsolataiban, odaadó és hálás szerető.

A legtöbb Bika a szokásai rabja. Mivel a stabilitás megtestesítője, akkor érzi magát a legjobban, ha megszokott barátaival egy bejáratott helyen a szokásos ételét rendelheti meg. Nehezen lép ki a komfortzónájából, de ha megkedvelte párja családját és barátait, örökre a szívébe zárja őket is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást