Életmód / Ezotéria

Horoszkópodból kiderül melyik tulajdonságod zavarja legjobban a szeretteidet

Horoszkópodból kiderül melyik tulajdonságod zavarja legjobban a szeretteidet

Kos

A Kos jegy szülöttei gyakran túlságosan magabiztosak, ami nem feltétlenül rokonszenves mindenki számára. Sőt! Ezáltal könnyen tűnhetsz fennhéjázónak, lekezelőnek, sőt, még beképzeltnek is.

Sok esetben már-már személyes sértésnek veszed, ha valaki nem fúj veled egy követ, ilyenkor előfordul, hogy vérig sértődsz és duzzogva elvonulsz. Ha nem szeretnéd a szeretteid az őrületbe kergetni, akkor javasolt sürgősen változtatnod.

Bika

A Bikáknál kevésbé makacsabb jegy létezik. Bár a makacsság egy bizonyos szintin még akár erény is lehet, ám te jellemzően az az ember vagy, aki egyszerűen ki nem állhatja, ha meg akarják neki mondani, hogy mit is csináljon. A falra mászol attól, ha irányítani próbálnak, azonban a legnagyobb baj, hogy gyakran az ésszerű tanácsokat sem vagy éppen emiatt hajlandó meghallhatni.

Bikaként a lustaságod is legendás. Van, hogy annyira elengeded magad, hogy egész nap mást sem csinálsz, csak az ágyban heversz.

Ikrek

Ikrekként sokszor vagy ideges, lobbanékony természetedből adódóan pedig előfordul, hogy bele bele vágsz valamibe, de be sosem fejezed. Hajlamos lehetsz következmények nélkül cselekedni, ami pedig a legrosszabb, hogy képes vagy szeszélyességed miatt csak ideig-óráig lelkesedni valamiért. Ha már nem érdekel az a valami, akkor könnyűszerrel továbbállsz.

Rák

A Rák nagyon szentimentális jegy, ami alapjában véve nem lenne baj, de éppen ezért nagyon nehezen tudsz megküzdeni a benned dúló érzelmek hadával. Ebből adódóan gyakran tűnhetsz pesszimistának. Ha valaki beszélget veled, annak nagyon óvatosan kell bánnia a szavakkal, ugyanis könnyen meg tudsz sértődni, haragod pedig akár évekig elnyúlhat.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást