Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Régóta aggaszt valami, de annyira félsz a következményektől, hogy halogatod a szembenézést a problémával. Pedig, ha ráveszed magad, ki fog derülni, hogy a helyzet korántsem olyan rossz, mint azt hitted.

Szerelem: Egy régi sérelem okozhat újabb gubancokat a héten. Nehezedre eshet megint szembenézni egy lezártnak hitt problémával, de ha nem menekülsz el, akkor most végleg megoldhatjátok az ügyet.

Karrier: A munkahelyeden nem minden alakul az elképzeléseid szerint, de végül is a fizetésedet az elvégzett munkáért kapod, és nem azért, hogy jól érezd magad. Jobb, ha most lenyeled a békát.


Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Egy hosszú távú terved kapcsán valami balul üt ki, ami visszavetheti a számításaidat. Ne ess kétségbe, kezdj el rögtön a megoldáson dolgozni. Ha némileg nehezebb is lesz a dolgod, végül el tudod majd hárítani az akadályokat.

Szerelem: Légy most különösen türelmes a kedveseddel, mert feszült, ingerlékeny lehet. Ne szítsd tovább a tüzet, akkor sem, ha igazságtalan veled. Ha megnyugszik, bocsánatot fog kérni.

Karrier: Tartsd a szemed a célon, és ne hagyd, hogy a negatív vélemények vagy a pesszimista hangok elbátortalanítsanak. Ne feledd, aki mer, az nyer.


Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

Szeretnéd magadat egy új területen is kipróbálni, de nem biztos, hogy a kezdeti sikereid olyan átütőek lesznek, mint amilyenre számítasz. Ne add fel az első nehézségnél, mert ha kitartasz, akkor később a terveid szerint alakulnak majd a dolgok.

Szerelem: Ha egyedülálló vagy, a hét második vele hozhat változást, de ha kapcsolatban élsz, ugyanez az időszak érzelmi válságot jelenthet.

Karrier: Még ha jól is állnak a dolgaid, próbálj most nem túl sokat költeni, mert ez az időszak a spórolásnak kedvez. A most félretett pénzedért később valami sokkal értékesebbet kaphatsz.


Előző csillagjegyek