Életmód / Ezotéria

Hány vonalat látsz a csuklódon? Ezt árulja el

Hány vonalat látsz a csuklódon? Ezt árulja el

Minél több, annál jobb

Minden vonalnak megvan a maga jelentése; az emberek többségének átlagosan 2-3 található a csuklóján (legjobban úgy tudod őket kivenni, ha kicsit magad felé hajtod a kezedet), de a szerencsésebbeknek egy negyedik is megbújik a kezén. És hogy ők miért is mázlisták?

Állítólag minél több vonal található a csuklódon, annál hosszabb élet áll előtted.

Az elemzést te is könnyen elkészítheted magadnak, ehhez pedig vess néhány pillantást a jobb kezedre, számold meg, hány vonal található rajta, majd olvasd el, ezek mit szimbolizálnak!

Az első vonal jelentése

Szakértők szerint a kézfejedhez legközelebbi, első vonal bír a legnagyobb jelentőséggel; minél tisztábban kivehető, és mélyebb a barázda, annál biztosabb, hogy nagyon jó az egészségi állapotod, és fizikailag is fitt vagy.

Ha viszont kifejezetten halvány a vonal és nehezen tudod észrevenni, valószínűleg túlságosan engedékeny vagy, és gyakran hozol meggondolatlan döntéseket.

Nőknél és férfiaknál is mást jelent, ha ez a vonal felfelé kanyarodik, vagy több kisebb barázda indul ki belőle. Előbbieknél nőgyógyászati gondokra utalhat (nehezebb szülésre, vagy esetleg kimaradt menstruációra), míg a férfiaknál többek között prosztata problémákat jelenthet.

1 2

1 hozzászólás

  • Avatar
    Nyuszi
    2021.01.05., 17:34

    Ahány vonal annyiszor 30 év élet. Ez sokkal jobb pozitív megerősítés, amellett a tény mellett, hogy a tenyér vonalai évente változnak.

    Válasz

Írj egy hozzászólást