Habos, csokis, ropogós: Mississippi iszapja torta

Címlap / Életmód / Receptek / Habos, csokis, ropogós: Mississippi iszapja torta

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Kevés tortának találtak taszítóbb nevet, mint a Mississippi iszapjának, de ne hagyd, hogy ez megtévesszen. Ahogy az már lenni szokott, a különös külső mennyei, krémes belsőt takar, a Mississippi iszapja pedig könnyen a kedvenceddé válik, ha egyszer elkészíted.

A Mississippi iszapja az egyik első sütemény volt, amit életemben elkészítettem, egy receptkönyvben bukkantam rá, édesnek, krémesnek, habosnak és csokisnak tűnt, én pedig pontosan erre vágytam. A ropogós, kekszes tészta és a habos, krémes csokoládé osztatlan sikert aratott az egész családban, és a sütemény további nagy előnye, hogy nem is bonyolult elkészíteni.

Mindössze némi türelem kell hozzá, hiszen a sütőből kivett, illatos csodát nehéz még órákra a hűtőbe tenni, de persze nem is kötelező – ha vendégeket várunk, akkor erősen ajánlott, mert különben a tészta szétesik szeletelésnél, de ha csak a család falatozik, és senki sem zavar, hogy kanálla, a tortaformából esszük az édességet, akkor nem kell feltétlenül megvárni, hogy a torta kihűljön.

Oldalak: 1 2 3

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/3
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!