VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?
Kevés tortának találtak taszítóbb nevet, mint a Mississippi iszapjának, de ne hagyd, hogy ez megtévesszen. Ahogy az már lenni szokott, a különös külső mennyei, krémes belsőt takar, a Mississippi iszapja pedig könnyen a kedvenceddé válik, ha egyszer elkészíted.
A Mississippi iszapja az egyik első sütemény volt, amit életemben elkészítettem, egy receptkönyvben bukkantam rá, édesnek, krémesnek, habosnak és csokisnak tűnt, én pedig pontosan erre vágytam. A ropogós, kekszes tészta és a habos, krémes csokoládé osztatlan sikert aratott az egész családban, és a sütemény további nagy előnye, hogy nem is bonyolult elkészíteni.
Mindössze némi türelem kell hozzá, hiszen a sütőből kivett, illatos csodát nehéz még órákra a hűtőbe tenni, de persze nem is kötelező – ha vendégeket várunk, akkor erősen ajánlott, mert különben a tészta szétesik szeletelésnél, de ha csak a család falatozik, és senki sem zavar, hogy kanálla, a tortaformából esszük az édességet, akkor nem kell feltétlenül megvárni, hogy a torta kihűljön.